Brak i veze

UDALA SE POSLE 13 DANA VEZE: Devojka je ispričala šta se desilo nakon ove šokantne odluke (VIDEO)

Rejčel je Influenserka koja je već posle desetak dana zabavljanja znala da je njen suprug "onaj pravi".

07.01.2024 19:00

UDALA SE POSLE 13 DANA VEZE: Devojka je ispričala šta se desilo nakon ove šokantne odluke (VIDEO)
Tiktok-themrspedersen

Ljubav je specifična i svako je doživljava na svoj način. Nisu retki oni koji veruju u ljubav na prvi pogled, ali čini se da su brojniji oni koji smatraju da bi trebalo dobro da upoznajuo osobu kako bi prema njoj razvili dublje emocije. Među onima koji veruju u ljubav na prvi pogled nalazi se i mali broj onih koji su odlučili da stanu na ludi kamen sa osobom koju su videli svega nekoliko puta u životu. Mnogi su se tako opekli, ali ne i Rejčel.

Ona je nedavno sa pratiocima kojih na Tik-toku ima 1,3 miliona podelila svoje netipično iskustvo. Naime, ova influenserka je svog muža poznavala desetak dana kada je pristala da se uda za njega, što mnogima zvuči neverovatno.

Tiktok-themrspedersen

Rejčel influenserka

- Kada sam imala 24 godine, rešila sam da se udam za čoveka koga sam poznavala svega 13 dana. Pobegli smo kako bi venčali, ali kad znate da je neko pravi, onda jednostavno znate - istakla je ova Tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

Sreća je pratila Rejčel i njenog supruga, koji su se zaljubili na prvi pogled i rešili da se venčaju posle svega 13 dana. U međuvremenu dobili su troje dece kao krunu ljubavi, a Rejčel navodi da iako je to u njenom slučaju bila dobitna kombinacija, ipak ne savetuje svima.

- Deco, ja u stvari ovo ne podržavam. Samo zato što je nama uspelo, ne znači da to obično tako funkcioniše - objasnila je ona. 

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

Snimak je pregledan veliki broj puta, a reakcije su se ređale.

- Uradila sam isto kada sam imala 18 godina. Moj suprug je umro kada je imao 33 godine i srećna sam što sam sve te godine provela u braku sa njim.

- Ja sam iz Velike Britanije i kada sam bila na odmoru u Kaliforniji upoznala sam čoveka svojih snova i udala se za njega na svoj 20. rođendan, i dalje smo u braku.

- Moj dečko i ja smo se upoznali i zaljubili, on se već sutradan preselio iz Francuske za Meksiko, gde ja živim, već 5 godina smo zajedno.

- Kad znaš, onda znaš!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)