Roditeljstvo

UMESTO MAMI, SIN JE POSLAO PORUKU NJENOM KOLEGI: "Bila sam zgrožena onim što sam pročitala, morala sam hitno da reagujem!" (FOTO+VIDEO)

Džen Hamilton je tiktokerka i medicinska sestra koja je imala netipičnu i nimalo prijatnu situaciju sa kolegom.

28.12.2023 20:05

UMESTO MAMI, SIN JE POSLAO PORUKU NJENOM KOLEGI: "Bila sam zgrožena onim što sam pročitala, morala sam hitno da reagujem!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-_jen_hamilton_

Džen Hamilton je medicinska sestra i tiktokerka koja se našla u veoma nezgodnoj situaciji, a podelila ju je i na društvenim mrežama. Naime, njen sin je slučajno poslao vrlo neumesnu poruku njenom kolegi sa posla koji radi kao lekar u bolnici. Dečak je želeo da poruku prosledi mami, ali je ona zalutala na broj ovog lekara. Upravo ta urnebesna situacija postala je rado gledana na TikToku, gde Džen inače deli pojedine segmente svog porodičnog života i karijere.

Džen, koja ima profesionalan odnos sa kolegom, objasnila je da se nesporazum dogodio dok je njen sin pokušavao njoj da pošalje poruku, ali je poruka umesto toga završila kod kolege. Sadržaj poruke glasi veoma dvosmisleno, nekome ko ne zna o čemu se radi. “Tako je vruće… Mama, o mamaaaaa”. Džen je hitno morala da reaguje kako bi objasnila da nije nameravala da se*sualno uznemirava kolegu.

- Bila sam doslovce zgrožena sadržajem poruke, i onim što će taj lekar možda pomisliti. Uvek smo imali krajnje profesionalan odnos - istakla je.

Ona je tako podelila glasovnu poruku u kojoj je objasnila šta se zapravo dogodilo. 

Tiktok-_jen_hamilton_

Džen nije znala u početku kako da odreaguje

- Moj sin je pogrešno poslao poruku Vama, umesto meni. Kada sam videla sadržaj poruke bukvalno sam htela da me zemlja proguta! Dečak ima sedam godina i želeo je da uključi ventilator u sobi pošto mu je bilo pretoplo. Međutim, ja nisam želela da ga uključi u mojoj sobi pošto je meni bilo hladno i poslala sam ga u njegovu, odakle mi je slao poruku - objasnila je ova mama, a o tome je pisao i San.

Cela nezgoda izazvala je lavinu smeha na društvenim mrežama. Kroz komentare na TikToku, mnogi korisnici su podelili svoje slične smešne situacije kada su deca nenamerno slala neprikladne poruke. Dženina priča postala je deo kolektivnog iskustva mnogih roditelja koji su se našli u sličnim nezgodama.

 

 

Video je pregledan 3,3 miliona puta i ima 28.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Moje dete je jednom poslalo lančanu poruku svim mojim klijentima da želi da ih poljubi.

- Slučajno sam, umesto suprugu, poslala poruku doktoru sa kojim sam radila i to sadržaja: “Dobro jutro, ti se*si zveri!”

- Zato ja mlađoj deci ne dajem telefone.

- Toliko mi se to puta desilo da me je sramota i da priznam - bili su samo neki od komentara ispod objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)