Brak i veze

SKANDAL KOJI ĆE MLADA PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Na dan venčanja otvorila je vreću za venčanicu, ono što je u njoj bilo dovelo je do suza (VIDEO)

Samanta je Tiktokerka koja će detalj u toku jednog od najradosnijih dana u životu pamititi dok je živa.

26.12.2023 11:00

SKANDAL KOJI ĆE MLADA PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Na dan venčanja otvorila je vreću za venčanicu, ono što je u njoj bilo dovelo je do suza (VIDEO)
tiktok-samanthaalynnn_

Samanta je Tiktokerka koja sebe opisuje kao mamu dvoje dece. Pažnju medija privukao je njen snimak na kome je objasnila kako je njeno venčanje moglo da pođe po zlu.

Naime, ona je na dan ceremonije doživela neočekivanu situaciju koja će zauvek ostati urezana u njenom sećanju. Umesto radosti i uzbuđenja, dočekalo ju je vidno neprijatno iznenađenje kada je shvatila da su joj uručili pogrešnu venčanicu. Njena mama je raskopčala rajsferšlus kako bi iz zaštitne vreće izvukla  Samantinu venčanicu, a upravo tog trenutka nastupio je šok, jer to uopšte nije bila ta haljina. Mnogi su se pitali, kako je moguće da se ovako nešto desi, pogotovo na sam dan venčanja.

tiktok-samanthaalynnn_

Greška koju će pamtiti celog života

- Haljinu sam rezervisala ranije, a veče pred venčanje samo sam otišla da je preuzmem. Toliko sam imala obaveza da uradim te noći, maltene da uopšte nisam ni spavala. Haljinu koju sam pokupila u zaštitnoj vreći sam samo stavila na zadnje sedište automobila, pa je iznela i ostavila tako do sutra. Uopšte mi nije palo na pamet da proverim da li je unutra prava haljina. To smo primetili na dan venčanja. Bila sam našminkana i sređana, samo je ostalo da obučem venčanicu, budući da je venčanje uveliko počelo. Moja mama je iznela vreću i raskopčala je da bi izvadila haljinu i tada smo shvatile da su prodavačice u salonu venčanica pogrešile, jer to nije bila moja haljina - objasnila je ova Tiktokerka, a o njoj je pisao i San.

Ipak, dan nije bio potpuno izgubljen. Njen tata je odmah otišao do salona koji je, srećom, bio u istom gradu i uvideli su grešku. Samantina haljina je još uvek bila tamo, pa su joj roditelji doneli pravu haljinu svega nekoliko minuta pre početka ceremonije. Ova mlada žena se sada priseća te anegdote kroz smeh, ali tada joj uopšte nije bilo do smejanja.

- To mi je nauk što nisam ponovo proverila da li je unutra prava venčanica, kada sam preuzimala haljinu - napisla je Samanta na videu.

 

@samanthaalynnn_ annnnd that’s what i get for not double checking when i picked it up the previous day :) luckily we were able to stall & my dad was able to zoom back to the shop & get the right one! we all laugh about it now but ya girl was not laughin at the time 🤣 #shutupnoitsnot #weddingday #weddingdress #weddingdisaster #relateable #fyp ♬ original sound - Taylor Dean

 

Snimak koji je prosledila na Tik-toku je dobio veliki broj pregleda, kao i komentara.

- Ti si to savršeno podnela, ja bih garant dobila napad panike!

- I dalje ne mogu da verujem da kada si preuzimala venčanicu nisi proverila da li je to tvoja.

- Meni bi to bukvalno uništilo ceo dan, čak i da su mi doneli pravu haljinu na kraju!

- Ne mogu da verujem, tolika organizacija i salon pošalje pogrešnu haljinu, šta da je salon bio u drugom gradu?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)