Moda

OBUKLA JE NOVU, SKUPU HALJINU I POKAZALA JE SUPRUGU: O njegovoj reakciji pričaju svi na internetu, jel moguće da je ovo uradio? (VIDEO)

Svaka žena mašta o ovome.

23.12.2023 21:02

OBUKLA JE NOVU, SKUPU HALJINU I POKAZALA JE SUPRUGU: O njegovoj reakciji pričaju svi na internetu, jel moguće da je ovo uradio? (VIDEO)
TikTok / lingandlamb

Za samo sedam dana počinje novo životno poglavlje stanovnika širom sveta. Ulazak u novu godinu svi žele da dočekaju glamurozno u prazničnom raspoloženju okruženi voljenim ljudima. Neki u tome malo i preteruju pa troše velike svote novca na garderobu ili samu lokaciju gde će odbrojavati poslednje minute ove 2023. godine. 

Jedna obožavateljka modnih trendova je nedavno pokazala kako izgleda haljina koju je toliko dugo priželjkivala. Reč je o haljini brendova Swarovski i Skims. Ovaj veoma sjajni komad odeće iz čuvene linije Kim Kardašijan je ostavio njenog supruga bez teksta.

TikTok / lingandlamb

Tiktokerka pokazala muzu novu haljinu, njegova reakcija je oduševila javnost

 

Tiktokerka Ling je snimila haljinu koju je prvobitno postavila na krevet u svom videu na TikToku.

"Oh, Bože. Skims Swarovski haljina je upravo stigla. Toliko je sjajna i prelepa, a još bolje miriše", poručila je devojka u svom video-snimku.

Ling je dodala da jedva čeka da čuje mišljenje svog supruga Lamba o haljini.

- Jedva čekam Lambovu reakciju. Bože, on će se oduševiti. Ovo je odlično. Oh, Bože. Hej,dušo, spreman si da me vidiš? Onda dođi, dođi -  uzbuđeno je govorila devojka, a onda je usledio pravi spektakl.

 

@lingandlamb Getting Hubby’s reaction to my New @SKIMS dress😆✨… So good it will make him forget he paid for it?! 🫠😏😆🤣 #fashion #skims ♬ original sound - LingandLamb

 

Lamb je otvorio vrata, obučen u trenerku, i zabezeknuto zurio u svoju suprugu. "Pogledaj se sada," rekao je, dok je Ling odgovorila: "Sviđa ti se?" "Donesi ovu kameru. Dozvoli mi da im pokažem svoj ugao gledanja. Pogledajte moj ugao gledanja," rekao je Lamb, usmeravajući kameru ka LIng.

Duga haljina koja košta 78 dolara, istakla je Lingine obline, pristajući joj kao salivena.

- Sijaš kao dijamant - dodaš je  je Lamb.

Video je privukao mnogo gledalaca koji su izneli svoje misli u komentarima.

- Ta haljina je čisto savršenstvo na tebi.

- Izgledaš fantastično. Mnogo vas volim.

- Način na koji Lam podržava Ling je sve - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog viralnog snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)