Moda

PODIGLA JE RUKE NA CARINSKOJ KONTROLI A DUGMIĆI SU SE RAZLETELI: Pocrvenela je od stida i poniženja dok su svi pogledi bili prikovani na njeno nago poprsje! (VIDEO)

Ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da dođe do ovog problema.

20.12.2023 13:00

PODIGLA JE RUKE NA CARINSKOJ KONTROLI A DUGMIĆI SU SE RAZLETELI: Pocrvenela je od stida i poniženja dok su svi pogledi bili prikovani na njeno nago poprsje! (VIDEO)
Tiktok-pandorapops

Nije neobično da garderoba pukne na nezgodnom mestu i po nekom nepisanom pravilu to se dešava baš onda kad ne treba. Upravo to se dogodilo devojci koja se na Tik Tok mreži predstavlja kao Pandora. Ovu Tiktokerku na ovoj društvenoj mreži prati blizu 9.000 ljudi, a Pandora sa pratiocima deli svakodnevne putašestvije.

Kako je ispriča u jednom od poslednjih postova imala je vrlo neprijatnu situaciju na jednom aerodromu. Za putovanje je obukla prelepu plavu haljinu žentsvenog kroja koja se celom dužinom kopčala napred. Haljina je bila nešto iznad kolena, dugih rukava pa je Pandora ponosno pozirala u njoj pred let ne sluteći da će nekoliko minuta kasnije uslediti pravi fijasko. 

Tiktok-pandorapops

Pandora pozirala u plavoj haljini

Na aerodromskoj kontroli carinik joj je rekao da podigne ruke kako bi je proverili a njena haljina je pukla u prednjem delu, dok su dugmad rasula na sve strane po podu. Ostali putnicu nisu mogli da skinu pogled sa njenog nagog poprsja dok je ona crvenela od stida i poniženja. Brže bolje je prikupila krajeve haljine preko svoje golotinje. Kako nije mogla tako da putuje ona je pohitala u obližnji butik na aerodromu kako bi pazarila novu haljinu. 

- Nalazim se u butiku gde sam bila prinuđena da kupim ovu haljinu. Nova haljina je veoma lepa, ne mogu da se žalim, ali kupila sam je iz razloga što mi je haljina u kojoj sam bila na aerodromu pukla. Prvo se pocepala u predelu grudi, a onda su poispadali i svi dugmići i pojma nemam gde su se otkotrljali, bilo je toliko ponižavajuće da sam htela u zemlju da propadnem od stida - objasnila je ona na Tik-tok snimku, a o tome je pisao i San.

 

 

Snimak je dobio veliki broj pregleda, a mnogi njeni pratioci su u komentarima istakli kako je nova haljina još lepša od prethodne.

- Meni se desilo da mi cele pantalone puknu između nogu i to prilikom leta za Kanski festival.

- To se svima dešava s vremena na verme.

- Gledajte to sa vedrije strane, ovako ne biste došli do te fantastične haljine.

- Ta nova naljina je zaista divna! - bili su neki od komentara

BONUS VIDEO:

Komentari (0)