Moda

POJAVILA SE NA PROSLAVI U SKROZ PROVIDNOJ HALJINI: Indi je privukla ogromnu pažnju, svi govore o njenim bujnim oblinama koje je prekrio providni til(FOTO+VIDEO)

Tiktokerka je želela nešto drugačiji i smeliji stajling za poseban dan.

17.12.2023 21:06

POJAVILA SE NA PROSLAVI U SKROZ PROVIDNOJ HALJINI: Indi je privukla ogromnu pažnju, svi govore o njenim bujnim oblinama koje je prekrio providni til(FOTO+VIDEO)
Tiktok-indiplacee

Odluka o tome hoće li neko nositi ekstravagantnu providnu haljinu na maturi zavisi isključivo od ličnog stila i hrabrosti. Takođe, ono što je hrabro za jednu osobu može biti potpuno normalno za drugu. Tako se maturantkinja koja se na Tik-toku predstavlja kao Indi opredelila za krajnje dramatičan izbor, ali izgleda da je to sasvim tipičan odabir za nju.

Ona  je smatrala da će providna haljina dubokog dekoltea najbolje dočarati njen modni stil i ličnost, a očigledno je da se u njoj osećala punom samopouzdanja i veoma udobno. Haljina za koju se opredelila bila je duga do poda i izrađena od crnog kompletno providnog materijala. Preko njega su bili prišiveni cirkoni, dok je primetno da je devojka ispod imala dubok crni steznik. Haljina je u gornjem delu bila u vidu korseta dubokog dekoltea, što izgleda da nimalo nije predstavljalo problem ovoj devojci.

 

 

 Sama haljina zbog providnog materijala nije bila najproblematična za većinu gledalaca, ali pojedini su smatrali da bi se za ovu vrstu kreacije mogle opredeliti isključivo devojke koje su manekenske građe. 

S druge strane našli su se oni koji su bili u većini, a koji su pohvalili izbor ove hrabre devojke. Uprkos kritikama, devojka je hrabro stala iza svoje odluke. Njen stav privukao je podršku mnogih pratilaca koji su isticali važnost individualnosti i hrabrog izražavanja kroz modu. 

- Kada su me pitali zašto nosim providnu formalnu haljinu, zato što smatram da je “ikonična”. Volim da istražujem modne granice i da radim stvari koje su drugačije. Ovo je bila prilika da se izrazim kroz svoj stil, a ja sam je iskoristila - objasnila je ona.

- Formalnosti - napisala je Indi u opisu videa, jasno ponosna na svoj izgled za ovaj poseban događaj, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je dobio veliki broj pregleda i komentara.

- Iskreno, to je bila najbolja haljina na maturi.

- Ko bi to mogao bolje da uradi?

- Devojko, pokidala si!

- Nije baš da joj idelano stoji, ali bože moj!

- Obožavam tu haljinu!

- Ti bi je jedina tako ponela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)