Telo

ZA POSEBNU VEČERU OBUKLA JE PRIPIJENU HALJINU: Tek po povratku kući usnimila se sa boka i zažalila što ju je ikada obukla! (FOTO+VIDEO)

Pejdž Mekena je tiktokerka koja bila oduševljena porudžbinom, sve dok nije uvidela njene mane.

14.12.2023 21:00

ZA POSEBNU VEČERU OBUKLA JE PRIPIJENU HALJINU: Tek po povratku kući usnimila se sa boka i zažalila što ju je ikada obukla! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-paige.mckenna

Pejdž Mekena je tiktokerka koja na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži deli savete, najviše one iz oblasti mode. Jedna od njenih nedavnih objava privukla je veliku pažnju. Pejdž je visoka, vitka plavuša kojoj bi na telu mnoge dame pozavidele. Očigledno je da ona može da ponese kakvu god hoće haljinu, budući da je manekenski građena. Ipak, izbor za toaletu za specijalnu večeru izgleda da nije bio najbolje rešenje.

Naime, Pejdž je naručila haljinu sa interneta koja je u gornjem delu imala dekolte i duge rukave. Kreacija je bila u braon boji, pratila je liniju tela, dosezala do ispod kolena i imala dubok šlic. Pejdž je uz nju uparila sandale i pustila dugu plavu kosu da joj pada po ramenima. 

Tiktok-paige.mckenna

Haljina je izgledala na njoj savršeno pre večere

Kada se pogledala u ogledalo pre odlaska na večeru bila je veoma zadovoljna svojim izgledom. Međutim, problem je nastao posle večere. Nije tajna da mnogi ljudi pate od nadutosti stomaka posle obroka. Takođe stomak može da bude naduven ukoliko pojedemo više nego inače. Uska garderoba koja ide tik uz telo tako može da istakne sve nedostatke, a ova devojka imala je upravo taj problem. 

Pejdž je tek pošto je stigla kući i htela da se usnimi u haljini za koju je bila ubeđena da joj stoji savršeno, uvidela njene nedostatke. Naime, dok je spreda Mikena izgledala odlično, s boka joj se video pomalo naduven stomak, koji bi imala gotovo svaka devojka u takvom modelu. Pejdž se požalila da je haljina delovala savršeno, ali možda nije bila najbolje rešenje za odlazak na večeru.

- Kada zažalim što sam obukla pripijenu haljinu za večeru. Razočaravajući naduven stomak koji se pojavio posle obroka, a koga se stidim - napisla je ova žena u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je pregledan 10.000 puta, a mnogi su smatrali da je njen stomak čak i kada je naduven premali da bi ga se uopšte stidela.

- Dušo, ta haljina ti savršeno stoji.

- Svakome je naduven stomak posle obroka.

- Slažem se, uvek je bolje obući nešto malo šire, ukoliko planirate dobro da se najedete.

- Žene koje su savršene građe uvek nađu neki problem.

- Šta bih dala da izgledam kao ti!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)