Zanimljivosti

SEDELA JE U KAPUTU KAKO BI SAKRILA SVOJU SRAMOTU: A onda je podigla nogu i pokazala ogromnu rupu kroz koju se sve videlo čak i deo njene pozadine! (VIDEO)

Kako je objasnila ono što joj se dogodilo nateralo ju je da pocrveni od stida.

06.12.2023 11:00

SEDELA JE U KAPUTU KAKO BI SAKRILA SVOJU SRAMOTU: A onda je podigla nogu i pokazala ogromnu rupu kroz koju se sve videlo čak i deo njene pozadine! (VIDEO)
Tiktok-dawniej23

Dan je Tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži deli veliki broj saveta, ali i detalje iz privatnog života sa svojim pratiocima. Posebno vodi računa šta oblači za posao. U postu koji je objavila na ovoj mreži priznala je da je imala problem sa farmerkama koje je tog dana obukla na posao.

Sedela je kod stola obližnje koleginice kad je osetila da se nešto dešava sa njenim pantalonama. Kad je malo bolje pogledala uočila je ogromnu rupu malo ispod međunožja u predelu butina. Rascep je bio toliki da se protezao oko 20 centimetara na sve strane, a bukvalno je deo Danine zadnjice mogao da se vidi kroz pocepane farmerke.

Postiđena Dan nije usudila da ustane sa stolice gde je sela. Kako je objasnila ukoliko bi ustala da ode do svog stola, kolege bi mogle da vide njenu golišavu pozadinu. Dok je crvenela od sramote setila se da je došla u dugačkom kaputu pa ga je brže bolje obukla i u njemu provela ostatak radnog vremena. 

- Nisam smela da se pomerim od stola, pošto bi moje kolege videle previše! Upomoć! - napisla je ova žena na Tik-tiku, a o njoj je pisao i San.

 

 

Video je dobio veliki broj sviđanja, dok su se reakcije ređale.

- Mogu samo da zamislim kako se osećaš, ja bih propala u zemlju od blama!

- Meni se to više puta desilo, ali svi su razumeli, dešava se.

- Mislim da je omekšivač kriv za sve, od njega se stvari istanje i pocepaju.

- Hvala ti što si pomenula omekšivač, mislila sam da je u mom slučaju kilaža presudila, ali okriviću omekšivač.

- Pozajmi samo nečiji duži kaput dok ne stigneš do kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)