Zanimljivosti

OBUKLA JE LEPRŠAVU HALJINU ZA POSAO, POSLE PAR MINUTA CELA KANCELARIJA VIDELA JE GOLU: Ni sanjala nije šta će doživeti nasred firme (FOTO+VIDEO)

Ejlin je Tiktokerka koja svim damama poručuje da dva puta razmisle pre nego obuku sličnu garderobu za rad.

15.12.2023 19:00

OBUKLA JE LEPRŠAVU HALJINU ZA POSAO, POSLE PAR MINUTA CELA KANCELARIJA VIDELA JE GOLU: Ni sanjala nije šta će doživeti nasred firme (FOTO+VIDEO)
Tiktok-aileendelaney

Ejlin je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 17.000 ljudi. Ona sa pratiocima deli stvari iz svakodnevnog života, a nedavno je nasmejala mnoge. Naime, Ejlin je imala neprijatnost na poslu, koju dugo neće moći da zaboravi. Međutim, situacija nije mogla, a da ne nasmeje kako njene kolege, tako i pratioce na Tik-Toku.

Ova žena je na posao obukla šarenu lepršavu haljinu koja je u gornjem delu imala manji dekolte i rukave koji su se završavali karnerom. U donjem delu je takođe usledilo tri reda karnera. Ona je oko vrata nosila identifikacionu karticu firme i ključeve od kancelarije. Ejlin se savila da nešto dohvati sa poda, a njena lepršava haljina se zakačila o njenu karticu. Epilog cele priče bio je da pošto se Ejlin podigla, nije primetila da je njena kartica podigla ceo prednji deo njene suknje, tako da su svi u blizini mogli doslovce da vide njen donji veš. 

Možda je nekome delovalo smešno, ali Ejlin nije nimalo bilo do smejanja. Ova žena je promenila sve boje lica, a došla je do zaključka da će sledeći put dobro razmisliti pre nego što obuče neku sličnu haljinu za posao.

- Evo kako sam ja zapravo “zaslepila” sve u kancelariji. Ujedno ovo je i lekcija za sve koji požele da obuku haljinu na poslu. Nosila sam ovu haljinu danas u kancelariji, savila sam se da uzmem nešto sa poda, međutim suknja je nekako uspela da se prebaci preko ID kartice i ja sam se skroz do gore podigla podignute suknje. Možete da pretpostavite samo kako je izgledalo - objasnila je ova Tiktokerka prekrivajući haljinom međunožje dok je oponašala šta se upravo desilo, i dalje rumena u licu od stida.

- Pazite se, ovo nije vežba - piše duhovoto u opisu videao, a o tome je pisao i San.

 

Snimak je pregledan veliki broj puta i dobio je komentare korisnika koji su podelili slična iskustva.

- Možda nije identično, ali meni su se jednom usred kancelarije zaglavile farmerice na vratima, tačnije brava mi je upala nekako u džep tako da su mi spale cele pantalone pred svima!

- Ove se desilo i meni, razume te u potpunosti!

- Uvek zavidim ženama što imaju taj luksuz da po toplim danima nose haljine, ali sada uviđam mane toga.

- Zato je pametno uvek nositi dobar veš ispod haljine!

- Draga, opusti se, 50 odsto kancelarije te nije ni konstatovalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)