Moda

RAJSFERŠLUS NA HALJINI JE SAMO PUKAO: A, onda se dosetila kako da reši problem i oduševila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)

Mej je podelila sjajan trik na koji način je zakrpila rupu ispod pazuha u kancelariji.

12.12.2023 16:00

RAJSFERŠLUS NA HALJINI JE SAMO PUKAO: A, onda se dosetila kako da reši problem i oduševila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)
Tiktok-maysmitty123

Mej je Tiktokerka koja je pažnju javnosti privukla genijalnim trikom kojim je uspela da sredi haljinu koja joj je pukla. Mej se skockala za posao, a odabrala je na crne helanke, crne ravne čizme i tuniku-haljinu koja je bila crno-bele boje od debljeg, vunenog materijala. Mej je odlučila da se slika na poslu baš u ovoj haljini. Prošetala je po kancelariji ne sluteći šta će joj se dogoditi nekoliko trenutaka kasnije. 

- Moja današnja odeća za posao, pogledajte moj naredni video i vidite šta mi se desilo. Ovo je usnimljeno koji minut pre kobnog kvara - napisala je ona. 

 

@maysmitty123 My outfit of the day: Go to my last video and see the Wardrobe MALFUNCTION I had this dress right before I took this video. lol ##outfitoftheday##outfitofthedayinspo##outfitofthedaychallenge##fyp ♬ Pop Ya Shit - Lady London

 

Tikokerka je bila sva ponosna na haljinu koju je, po svemu sudeći, obukla prvi put. U jednom trenutku samo joj je pukao rajsferšlus i otkrio ono što ona nije želela da se vidi. 

Kad je shvatila da ima ogromnu rupu tik ispod pazuha Mej se uspaničila. kako nije mogla da ode do kuće da bi se presvukla, nije joj se ostajalo ceo dan na poslu “skrštenih ruku” u bukvalnom smislu reči. Ali, ona se dosetila kako može da sredi haljinu i zaustavi da se dalje cepa.

Mej je otišla do toaleta, a sa sobom je ponela i heftalicu. U toaletu je skinula haljinu i sa naličja je zaheftala celom dužinom gde je bio rajfešlus. Kada je preokrenula haljinu sa naličja na lice, primetno je da je rajsferšlus sređen, nikakvih naznaka nije bilo da je ikada bio pocepan. 

- Pogledajte šta se desilo sa mojom haljinom, nisam mogla da odem kući i presvučem se, tako da sam uradilam ono što sam morala - napisla je Mej na svom Tik-toku, a o tome je pisao i San.

 

@maysmitty123 Look at what happened to my dress y’all!! there was no way I could go home and change so I had to do what I had to do! #clothingfail #clothinghack #clothinghacks #wardrobemalfunction #ootd #wardrobemalfuncition #viraltiktokjumpsuit ♬ original sound - May

 

Snimak je pregledan 660.000 puta, a dobio je veliki broj komentara.

- Ja bih verovatno držala ruke uz telo sve dok ne krenem kući .

- To sa heftalicom je bilo veoma mudro.

- Sviđa mi se tunika!

- Ne bih se setila heftalice ni u ludilu, a verovatno bih veoma brzo podigla ruke.

- Smejem se na glas, ovo toliko liči na mene!

- Odličan savet, hvala ti što si ovo podelila sa svima nama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)