Moda

ŠEPURILA SE PRED ODLAZAK NA CRVENI TEPIH, A ONDA JOJ SE DESIO NEZAPAMĆENI MALER: Niko nije mogao da veruje u čemu je na kraju otišla! (FOTO+VIDEO)

Ela Tomas je manekenka i rijaliti zvezda kojoj se desio nezgodan modni fijasko i to baš kad ne treba.

03.12.2023 17:01

ŠEPURILA SE PRED ODLAZAK NA CRVENI TEPIH, A ONDA JOJ SE DESIO NEZAPAMĆENI MALER: Niko nije mogao da veruje u čemu je na kraju otišla! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-3llathomas

Škotska manekenka Ela Tomas (23) proslavila se kao rijaliti zvezda budući da je bila jedna od učenica britanskog “Ostrva ljubavi”. To joj je donelo veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, pa samo na Tik-toku ona broji 712.000 fanova. Ova lepotica je nedavno trebalo da gostuje na prestižnom modnom dešavanju, a za tu priliku se dugo pripremila.

Odluka je na kraju pala na braon haljinu od lateksa koja je bila neobičnog dizajna, a koštala je 250 evra. Haljina je bila totalno pripijena uz njeno telo, imala je jedan rukav, dok je otrivala drugo golo rame. Kreacija je bila nabrana u predelu struka, odakle se spuštala do zemlje prateći liniju tela. Takođe je u predelu levog kuka imala veoma dubok šlic, koji je dosezao maltene do međunožja ove lepotice.

Ela se potrudila da ima profesionalnu šminku i frizuru samo za to veče, a primetno je da je imala vezanu kosu u kojoj je bio umetak koji je dosezao do njenih kukova. Ona je zadovoljno pozirala u toaletu, trudeći se da sve atribute istakne u prvi plan. Pošto se naslonila na radijator, u trenutku se odmakla budući da je pretila opasnost da izgori ruke i na opšte zaprepašćenje primetila je da joj je tog trenutka pukla haljina u struku.

Kreacija je imala rajfišlus sa strane koji je jednim delom pukao i otrivao deo struka Tomasove. Ona je vidno šokirana i čak isključila snimanje dok je pokušavala da sredi haljinu. Međutim, vremena za popravku nije bilo, budući da je uveliko kasnila. Pošto je već uskladila kompletan stajling sa tom haljinom imala je samo izbor ili da ostane u tome ili da obuče nešto drugo.

- Ne mogu da verujem da se ovo sada dešava! Nisam uspela da sredim haljinu, uveliko kasnim, tako da ću otići u ovome - objasnila je manekenka i pošla uprkos haljini koja je pukla u predelu struka, a o njenom incidentu je pisao i San.

 

@3llathomas A chaotic get dressed with me gone wrong x #grwm ♬ original sound - Ella Thomas

 

Video je dobio više od 600.000 pregleda, dok su se komentari ređali.

- Devojko, izgledaš sjajno!

- Smejem se do suza haljinom koja ti je upravo pukla, izvini, prelepa si, ali smešno je.

- I dalje ne mogu da verujem da je otišla u pocepanoj haljini.

- Identičnu haljinu su nosile i druge učesnice rijalitija, da li je to neko takmičenje u tim haljinama?

- Lutko, nabaci osmeh i svet je tvoj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)