Zanimljivosti

OBUKLA JE BAKINU HALJINU I NAPRAVILA SNIMAK: Kad je shvatila koliko se obrukala, htela je da propadne u zemlju od sramote! (VIDEO)

Neke stvari znaju da pođu po zlu onda kad se najmanje nadamo...

29.11.2023 10:00

OBUKLA JE BAKINU HALJINU I NAPRAVILA SNIMAK: Kad je shvatila koliko se obrukala, htela je da propadne u zemlju od sramote! (VIDEO)
tiktok/erinemirali

Čini se da garderoba i obuća koju su nosile naše bake nikada ne izlazi iz mode. Brojni komadi koji su bili popularni pre 30 i više godina iznova postanu trend, što nam omogućava da ih „oživimo“ kroz vlastiti stajling.

U to se uverila i tiktokerka Erin koja ujedno vodi i podkast na temu mode. Ona je odlučila da sa svojim pratiocima na TikToku podeli priču o ljupkoj letnjoj haljinici koju je nosila njena baka, ali je ovaj naizgled uobičajeni dnevni zadatak popularne tiktokerke u jednom trenutku pošao po zlu.

Naime, haljina koja je trebalo da bude predlog dana zaista je to mogla i da postane da nije imala jednu manu.

Na početku snimka Erin se okreće ispred kamere u laganoj svetlozelenoj kreaciji sa cvetnim printom, ali tad shvata da je haljinica napravljena od veoma prozirnog materijala, te da joj se ispod nje jasno vidi donji veš. Kad je osvestila šta se dogodilo, Erin se prenerazila, a onda se brzo snašla, široko osmehnula i poslala poljubac u kameru kako bi skrenula pažnju sa prethodnog kadra.

Pratioci su je ohrabrivali da i dalje nosi haljinu koju je promovisala u snimku, bez obzira na činjenicu da je materijal veoma tanak i da se ispod haljine jasno vidi donje rublje.

 

 

- Ta haljina je sve na tebi!

- Volim tvoj stil.

- To je moja vibracija. Haljina je odlična – glasili su neki od komentara podrške ispod video-snimka.

Na kraju je i Erin pokušala da se našali na temu haljine i snimka, poručivši da je model iz 1994. godine kad je rodila prvog sina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)