Moda

PLATILA JE HALJINU PAPRENIH 600 EVRA: Kada je obukla na slavlju, ni slutila nije koliko će se obrukati pred roditeljima svog dečka (FOTO+VIDEO)

Kira Krbi je Tiktokerka koja se na prvi pogled zaljubila u svoju odevnu kombinaciju za koju se ispostavilo da ima samo jednu manu.

23.11.2023 20:00

PLATILA JE HALJINU PAPRENIH 600 EVRA: Kada je obukla na slavlju, ni slutila nije koliko će se obrukati pred roditeljima svog dečka (FOTO+VIDEO)
Tiktok-kirakirbyy

Kira Krbi je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati oko 90.000 ljudi, dok pojedini njeni snimci imaju i po više miliona pregleda. Ona je dama istančanog ukusa koja voli skupe i brendirane stvari i nakit. Nedavno je imala proslavu kod porodice svoga dečka, za koju se dugo pripremala. Specijalnu za tu priliku ona je kupila haljinu koju je nedavno nosila i bogata naslednica Paris Hilton, a koja se prodaje po ceni od 590 evra. 

Kira je blistala na zabavi u skupocenoj haljini koja je imala jedno spušteno rame i dosezala skoro do poda. Toaleta je bila od crnog šljokičastog materijala, vidno je isticala dekolte, dok se u struku video i totalno providan sloj koji se potom stapao u suknju. Ovaj donji deo haljine je pratio liniju tela i diskretno se širio pri kraju. Kreacija je bila cela posuta sitnim cirkonima, dok je krupne kristale u vidu mašne imala po prednjoj strani.

@kirakirbyy Can someone invite me to a gala so i have an excuse to wear her again!😭🤍 shes up for rent on my @By Rotation profile #sparklydress #holidaydress #statementdress #birthdaydress ♬ original sound - KiraKirby

Kira je opušteno plesala na zabavi presrećna što je zablistala u punom sjaju. Uz ispijanje šampanjca u zagrljaju dečka, ona je čak istakla kako bi želela da bude uskoro pozvana na neku sličnu svečanost, kako bi imala priliku da istu haljinu ponese još jedanput, budući da je bila prezadovoljna kako izgleda u njoj.

Tiktokerka je tek na kraju večeri primetila propust. Naime, ona je znala da je haljina providna u predelu struka i da ima spuštena ramena, ali nije imala u planu i da celu zadnjicu pokaže familiji svoga dečka. Naime, materijal ove kreacije je bio poluprovidan, pa se u predelu zadnjice, cela pozadina ove devojke ocrtavala, a jasno je moglo da se vidi da ona od veša nosi crne tange.

- Ukoliko razmišljate da kupite ovu haljinu, budite svesni svega - glasio je opis uz video, a o tome je pisao i San.

@kirakirbyy Wait for it😂😅 (if youre considering getting thie dress just be aware, still love her though!!) #fashionfail #sparkleydress #parishiltondress #butiworeitfirst #birthdaydress #holidaywishlist ♬ original sound - Pete

Snimak je pregledan veliki broj puta, a dobio je i zavidan broj komentara.

- Prelepo si izgledala, na tvom mestu ne bih ništa menjala.

- Jedino je nezgodno što je tu bila cela porodica tvoga dečka.

- Ma ovo je totalni blam, ja bih se preselila u drugu državu!

- Devojko, haljina je brutalna, obuci je prvom sledećom prilikom!

YouTube/printscreen

Kira je kupila istu haljinu koju je nosila i Paris Hilton

BONUS VIDEO:

Komentari (0)