Zanimljivosti

MESECIMA SE SPREMALA ZA SLAVLJE, A ONDA ZAVRŠILA U SUZAMA: Svi su mislili da je na snimku mlada na venčanju, usledilo je šok otkriće (VIDEO)

Dugo se spremala za svoju glamuroznu proslavu kada su prijatelji rešili da je iznenade na netipičan način.

05.11.2023 19:01

MESECIMA SE SPREMALA ZA SLAVLJE, A ONDA ZAVRŠILA U SUZAMA: Svi su mislili da je na snimku mlada na venčanju, usledilo je šok otkriće (VIDEO)
Instagram-awesomenesstv

Mnoge dame se za proslavu punoletstva ili venčanja pripremaju mesecima, ako ne i godinama. Postoji veliki broj žena koje tvrde kako su se za svoju svadbu pripremale od malena. Prelepa balska haljina, veo, torta, raskošna sala i na stotine zvanica su nešto o čemu svaka devojka sanja, dok je bajka kompletna kada jednog dana u celu priču bude uključen i “princ na belom konju”. Na Zapadu se najčešće obeležava specijalno 16. rođendan, kao i 21. što po stranim zakonima predstavljaju godine kada osoba postaje zvanično punoletna. U Latino Americi, posebno Meksiku, kao i u većem delu Španije, postoji običaj Kvinsienera, a to je posebna ceremonija za devojke kada se jubilarno i kranje pompezno proslavlja njihov 15. rođendan.

Devojčice umeju često da preteruju pa su tako za jednu slavljenicu pomislili da je zapravo mlada na svadbi, a njen snimak je postao veoma rado gledan na društvenim mrežama. Devojka je bila obučena u raskošnu belu haljinu u kombinaciji tila i čipke. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu raskošnog svetlucavog korseta, dok je balska suknja princeza kroja usledila u donjem delu. Ova dama imala je dugu crnu puštenu kosu koja je padala duž leđa, dok je frizura bila začinjena i ogromnom tijarom sa cirkonima. Takođe, ni kompletna profesionalna šminka nije izostala, pa su gotovo svi videvši ovu devojku kako pleše pomislili u trenu da je mlada na venčanju.

Kompletan prostor u kome se ceremonija slavlja odigravala bio je identičan kao onaj koji se iznajmljuje za svadbe, dok nije izostala i ogromna bela torta. Ipak, ova devojka na snimku tek je napunila 15. godina i u pitanju je njen rođendan koji se u Meksiku tradicionalno slavi. Činjenica da devočica od tek napunjenih 15 godina izgleda kao prosečna mlada nije najbizarnija stvar na ovom snimku. Dok je slavljenica veselo plesala prišla joj je grupa drugara i zapljusnula je komadima torte. Prvo ju je jedan mladić gađao izdaleka parčetom torte, pogodivši je u obraz. Zatim je drugi momak centrirao i drugi obraz.

Zapanjena devojka, koja se mesecima pripremala za svoj veliki dan, bila je u šoku šta njeni navodni prijatelji rade, ali to nije bilo sve. Kao šlag na torti dotrčale su još dve devojke koje su imale pune ruke šlaga na rukama, a one su tortu razmazale po celom licu slavljenice. Poslednja devojka je delovalo kao da posebno uživa dok drugarici maže tortu po licu uništavajući joj kompletnu šminku, frizuru, kao i haljinu. Ta devojka je čak slavljenicu poljubila u obraz videvši da se uzrijala i kao vrhunac ju je upitala: “Šta ti je, ali zašto plačeš?”

Slavljenica koja je do tada bila vidno raspoložena je briznula u plač dok su sa nje padali komadi torte. Ceo njen stajling bio je potpuno uništen zbog ovog nepromišljenog postupka njenih drugara, od kojih pojedini još uvek nemaju ni 15 godina.

- Želim samo da idem kući - rekla je uplakana devojka na izlasku iz prostorije, plačući.

 

 

Snimak koji je naslovljen kao “Njeni prijatelji su uništili njenu Kvinsieneru” je pregledan veliki broj puta na Instagramu i dobio je neverovatnih tri miliona sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Kakav idiotski običaj mazanja tortom, kada će ljudi shvatiti da niko nikada nije želeo da bude umazan tortom ni na jednom slavlju?

- Ti što su je celu umazali definitivno nisu njeni pravi prijatelji.

- Trebalo bi da im pošalje račun od šminkera, frizera i za hemijsko čišćenje haljine.

- Mesecima se spremala za taj dan, koji je sada totalno uništen.

- Gotovo su mi suze pošle na oči zbog nje, devojka je želela samo da bude prelepa na njen bitan dan.

- Zapanjen sam da je ovo devojčica od 15 godina, a ne mlada, ali i ti tinejdžeri koji su joj navodni drugari su preterali svaku meru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)