Moda

HTELA JE DA PREPRAVI TEK KUPLJENU HALJINU, A ZAVRŠILA MALTENE GOLA NASRED ULICE: Kada je isekla deo tila, sve je krenulo nizbrdo (FOTO+VIDEO)

Stefani je želela da koriguje model, a onda je napravila još veću štetu.

07.12.2023 16:02

HTELA JE DA PREPRAVI TEK KUPLJENU HALJINU,  A ZAVRŠILA MALTENE GOLA NASRED ULICE: Kada je isekla deo tila, sve je krenulo nizbrdo (FOTO+VIDEO)
Tiktok-stephanieleighnyc

Stefani je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 66.000 ljudi. Ona je influnserka koja neprestano objavljuje savete iz oblasti mode. Međutim, sama priznaje da joj se nedavno dogodio modni peh za koji je sama kriva.

Ova mlada žena je na korak od udaje, a za probu venčanja opredelila se da bude u elegantnoj crnoj haljini koja je midi dužine, tačnije koja doseže do sredine njenih listova. Ova kreacija ima veoma dubok dekolte, a na samom delu koji prikriva grudi nalazi se i deo tila u krem boji. Cirkoni se nalaze po celoj kreaciji, a tu je i dubok šlic. Stefani je sredila kosu i šminku i samo je preostalo da obuje crne salonke visokih potpetica kako bi bila spremna, ali onda joj se jedan detalj na haljini nije svideo.

Naime, ono što je zasmetalo ovoj influenserki je deo tila u krem boji koji se nalazio u predelu dekoltea. Ona je u poslednjem trenutku rešila da uzme makaze i jednostavno odseče taj deo koji kvari celokupan utisak. Stefani sve vreme priča naglas dok se snima i objašnjava kako se iskreno nada da nije uprapastila haljinu, a još je nije nijednom obukla. Međutim pošto je isekla deo koji, izgleda da nije tu bio bez razloga, imala je i šta da vidi.

Više ništa nije pridržavalo njene grudi, a dekolte je bio toliko dubok da bi se haljina spustila nadole da je ne pridržava rukama. Stefani je došla na ideju da otrči kod obližnjeg krojača, kako bi on pokušao da sredi stvar. Ona tako oblači dugi crni kaput i izlazi na ulicu. Međutim, ova žena nije računala da je potrebno neko vreme kako bi joj krojač sredio dekolte. Tako da je bila prinuđena da se kući vrati samo u donjem vešu i kaputu, budući da je haljina ostala na prepravci. Stefani se na kraju pohvalila kako je ušivanje u sređivanje dekoltea platila nešto manje od 20 evra, a krajnji rezultat je bio neuporedivo bolje nego početni. 

- Najhaotičnijih 20 minuta mog života, ali nastojim da budem optimistična - piše u opisu videa, a o njoj je pisao i San.

@stephanieleighnyc a chaotic 20 minutes in my life but let’s stay optimistic😅 #fashionfail #diyfail ♬ original sound - stephanieleighnyc

Snimak je dobio 20.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Upravo tako sam i ja, u želji “da sredim” uništila brojne haljine.

- Ali zašto si bilo šta dirala dok se nisi konsultovala sa krojačem.

- Zato ja ne kupujem haljine kod kojih znam da ću morati nešto da prepravljam.

- Kako ti nije palo na pamet da poneseš presvlaku kod krojača.

- Ali da šetaš gola u kaputu je najsmešnije od svega.

Tiktok-stephanieleighnyc

Prepravljena haljina na kraju je bila bolja od početne verzije

BONUS VIDEO:

Komentari (0)