Brak i veze

UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG, OPTUŽUJU JE DA HOĆE LAKU PENZIJU: Zbog njenog odgovora svi su zanemeli (VIDEO)

Parovi koje deli velika razlika u godinama uvek su predmet debate na društvenim mrežama.

30.12.2023 22:00

UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG, OPTUŽUJU JE DA HOĆE LAKU PENZIJU: Zbog njenog odgovora svi su zanemeli (VIDEO)
tiktok

Keli Liza Meri Vil (32) imala je deceniju manje kad se, kako kaže, zaljubila u sadašnjeg supruga koji je u to vreme imao 58 godina. Iako ih deli velika razlika u godinama – čak 35, ovaj par se odlučio za brak, o čemu Keli neretko govori na društvenim mrežama.

U jednom od snimaka koje je podelila na društvenoj mreži TikTok otkrila je da su se mnogi protivili njihovoj vezi, tvrdeći da „nikada neće uspeti“.

Osim toga, Keli je bila suočena sa optužbama da je sa svojim muškarcem samo zbog njegove penzije. Međutim, ona je bila odlučna da dokaže svima da nisu u pravu. Njena priča o ljubavi sa starijim partnerom privukla je pažnju javnosti i izazvala različite reakcije na društvenim mrežama.

Keli je otkrila da njen suprug trenutno ima 67 godina, a da su se upoznali pre malo manje od deset godina, kada je on imao 58, a ona 22 godine. Ono što je počelo kao prijateljstvo uskoro se pretvorilo u ljubavnu romansu koja je, kako je Keli rekla, „prošla kao tren“. Na društvenim mrežama, Keli je podelila snimak uz pesmu Adele "When We Were Young", prateći ga selfijem sa svojim suprugom.

U drugoj objavi, ova mlada žena je podelila fotografiju njih dvoje iz ranih dana veze uz komentar: „Bože, ovo me podseća na… kada smo bili mladi.“

Keli je otkrila da su ljudi često sumnjali u njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali je ona uspela da dokaže svima da greše. Posle šest godina braka, par je uspeo da održi jaku i stabilnu vezu, a fotografije sa njihovog venčanja svedoče o njihovoj sreći.

- Samo obavljam svoju dužnost brinući se o starijima - našalila se Keli.

Takođe, istakla je da su za nju „godine samo broj“.

Njihova priča izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama. Dok su neki korisnici podržali njihovu ljubav i podelili svoje slične priče, drugi su u komentarima bili brutalni. Mnogi su optužili Keli da odabrala starijeg supruga samo da bi lako došla do penzije. Ali, bilo je i onih koji su podržali ljubavni par, ističući da su srećni i zaljubljeni, te da godine zaista nisu bitne.

 

 

- Razlika u godinama između mene i mog muža je 24, a 22 godine smo zajendo.

- Godine su definitivno samo broj. Oboje ste odrasli, uživajte u ljubavi!

- Ja sam u vezi sa muškarcem sa kojim me deli velika razlika u godinama. Ovo je najbolja veza u mom životu! – bili su neki od komentara podrške.

S druge strane, nije manjkalo ni komentara u kojima je Keli bila meta kritike.

- Ali, zašto?!

- Očigledno želiš laku penziju!

- Lepo je što deliš toliko trenutaka sa ocem – bili su jetki pojedini komentatori.

- Godinama smo u braku i ljubav traje – prokomentarisala je Keli, jasno stavljajući do znanja da je zaljubljena u svog supruga i da je neprijatni komentari ne dotiču.

 

 

Ova mlada žena je odlučna da nastavi da živi sa svojim voljenim suprugom, ignorišući kritike i osude okoline. Njihova ljubavna priča je dokaz da prave ljubavi ne poznaju granice, ni godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)