Brak i veze

SVAKA ŽENA BI GA POŽELELA: Kad vidite u čemu ovaj muškarac kači zavese ostaćete bez teksta (VIDEO)

Pošto su merdevine bile kraće i nije mogao da dohvati garnišnu, dosetio se drugog kreativnijeg rešenja.

06.01.2024 14:00

SVAKA ŽENA BI GA POŽELELA: Kad vidite u čemu ovaj muškarac kači zavese ostaćete bez teksta (VIDEO)
Printscreen/TikTok/timerimartinez

Sve žene znaju da su zavese ukras u domu i zbog toga svaka se trudi da stilizuje svoju kuću na poseban način, a danas se u prodavnicama mogu pronaći zavese kakve zamislite. Ipak, onaj manje lep deo posla je njihovo kačenje koje nekada zna da stvara vrtoglavicu.

pexels.com

Zavese su za mnoge žene neizostavni deo enterijera i uređenog doma

Iako to žene vešto danas rade i postoje mnogi lakši načini kako da ih zakače, neke od nas to prepuštaju jačoj polovini. Timeri Martinez je objavila snimak u kojem je pokazala na koji način joj suprug pomaže u kačenju zavesa pa je mnogima otkrila dosetljiv način da to učine u situaciji kad ne mogu da dohvate garnišnu i kada su im merdevine male.

Dosetljiv čovek je na oduševljenje mnogih na noge obuo cipele sa potpeticom koje pripadaju njegovoj supruzi i odličnim balansom i ravnotežom na metalnim merdevinama pokazao da postoji način da uradi posao koji je započeo te da je samo potrebno mao eksperimentisati. U snimku koji je sakupio 2,3 miiona sviđanja Martinezova je kroz smeh pokazala kakvog  supruga ima i šta je sve spreman da učini kako bi izašao u susret svojoj ženi.

@timerimartinez

Not me running in with PUMPS for the solution 😂

♬ original sound - nickifavorite

- Činjenica da mu one tako dobro pristaju me kida.

- On je malo previše dobar za to.

- Zašto on u njima hoda bolje nego što ja to činim?

- Ove su njegove.

- Plačem. 

- Kako brate balansiraš u njima- bili su neki od komentara.

Mnoge žene su se složile da su cipele impresivne i da je prava umetnost hodati na njima, pa da i ženama čak to ne ide najbolje od ruke kako je to pošlo ovom vrednom muškarcu. Većinu tiktokera je ova scena prilično zabavila, a neki su komentarisali kako ovaj mladi čovek pored dosetljivosti da pomogne svojoj ženi ima i humor zbog čega je priredio pravu zabavu njima dvoma. Iako su cipele bile izuzetno nezgodne na prvi pogled i imale su potpeticu od barem 15cm, momak se odlično snašao hodajući po sobi i spuštjući se i penjući niz merdevine kadgod je to zatrebalo.

Ovo je po mnogima pravi primer kako se muškarac snalazi u svakoj situaciji kako bi udovoljio svojoj supruzi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)