Zanimljivosti

SNIMCI OVE MAJKE IMAJU MILIONE PREGLEDA: Žene nisu mogle da veruju u čemu je pošla, a muškarci su samo želeli lokaciju tog marketa! (VIDEO)

Tiktokerka je pomutila razum mnogim pripadnicima jačeg pola snimkom koji je dobio milionsku gledanost.

04.01.2024 19:10

SNIMCI OVE MAJKE IMAJU MILIONE PREGLEDA: Žene nisu mogle da  veruju u čemu je pošla, a muškarci su samo želeli lokaciju tog marketa! (VIDEO)
Tiktok-zootedbluehappyface

Kortni Foks je ćerka Tiktokerke koju na ovoj društvenoj mreži prati 253.000 ljudi. Najveći broj sadržaja je iz svakodnevnog života ove žene koja deli pojedine trenutke sa svojom ćerkom. Veću popularnost ova mama je stekla pitajući svoje pratioce da li u određenoj vrsti garderobe može da ode u nedeljnu nabavku. Nije retkost ni da je iz brojnih butika ćerka snima i pita pratioce da li misle da njena mama treba da kupi određenu garderobu.

Ova žena, međutim, pozira veoma izazovno, snimajući se iz raznih uglova, dok je, skoro po pravilu, najveći akcenat na njenoj zadnjici. Ona tako đuska, poskakuje, njiše kukovima i zadnjicom, pa i ne čudi što se većina muškaraca pita gde to ona redovno kupuje namirnice, kako bi se i oni našli baš u toj prodavnici.

Ova Tiktokerka često voli da joj je udobno, pa joj nije strano ni da u pidžami krene u nabavku. Snimak koji je stekao veliku popularnost je upravo onaj na kome ona izlazi u dvorište u pidžami i kućnim papučama. U gornjem delu ima teget plišani deo pidžame, koji bi možda i mogao da prođe kao duks, međutim, sasvim je sigurno da u donjem delu ima klasičnu pidžamu. On je beo, a po njemu su teget i bele zvezdice. Kao da je sve to malo, ova žena je rešila da uz to ne obuje ni patike bar, već da ode u market direktno iz kreveta i to u krznenim kućnim patofnama.

- Moja mama želi da zna da li je njena garderoba prikladana za kupovinu, molim vas, odgovorite - piše preko snimka, a o tome je pisao i San.

Ova žena potom ulazi u automobil gde je na suvozačevom sedištu njena ćerka koja je sve ovo i snimila. Po svemu sudeći, ova mama je zaista otišla u market u pidžami i u kućnim papučama, dok u opisu videa stoji: “Ona je divlja!”.

 

 

Video je pregledan 2,7 miliona puta, ima 307.000 sviđanja, dok su kometari usledili munjevitom brzinom.

- Ja samo želim da znam u koju to prodavnicu ideš?

- U kojoj prodavnici bi trebalo da sam sada i ja?

- Ženo, ne mogu da verujem da si u pidžami krenula u market?!

- Reci mami da sam opsednut njome!

- U redu, upravo krećem da obilazim ceo lanac tih marketa!

- Kada bi samo napisala lokaciju u koju tačno prodavnicu ideš, ta bi imala najveći promet ikada!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)