Brak i veze

KLIZALI SU KAO DA OSTATAK SVETA NE POSTOJI ZA NJIH: Svi su zadivljeno gledali u vremešni par i njihovu magiju na ledu! (VIDEO)

Po pokretima se moglo zaključiti da su se nekad profesionalno bavili ovim sportom.

03.01.2024 17:06

KLIZALI SU KAO DA OSTATAK SVETA NE POSTOJI ZA NJIH: Svi su zadivljeno gledali u vremešni par i njihovu magiju na ledu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/petralitovic

Klizanje je jedan od najlepših zimskih sportova posebno ukoliko se dobro snalazite na klizaljkama. Pored uobičajenog postoji i umetničko klizanje koje je deo Olimpijskih igara i koje svojom lepotom oduzima dah posebno kad je u pitanju takmičenje parova.

Jedan stariji par u Budimpešti, očigledno nekad profesionalni klizači, ostavili su bez daha sve prisutne kad su počeli sa svojom magijom na ledu. 

shutterstock.com

Zimu mnogi vide za dolazak radosti poput klizanj i sankanja

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikToku devojka po imenu Petra zabeležen je nesvakidašnji prizor na ledu u Budimpešti. Jedan stariji par je je izvodio ples na ledu kližući poput profesionalaca. Vremešni sedokosi gospodin i njegova partnerka toliko su bili zaokupljeni jedno drugim i klizanjem kao da ostatak sveta ne postoji za njih. 

Iako su u poznim godinama gracioznost i elegancija svakog njihovog pokreta izazivala je divljenje kod ljudi koji su se zatekli na ovom klizalištu. Par je bio sve vreme nasmejan i dobro raspoložen a njihovi usklađeni pokreti jasno su govorili da su u pitanju nekadašnji profesionalci koji su i dalje u sjajnoj formi. 

Snimak je na mreži sakupio 1, 5 miliona sviđanja a mnogi su komentarisali kako je scena poput one iz filmova i da ovaj par živi svoju ljubavnu priču.

 

 

- Želim da čujem njihovu priču.

- Mislim da su njih dvoje zajedno trenirali klizanje.

- Nećeš više naći ovakvu ljubav.

- Ne znam zašto me ovo rasplače...ljubav, ljubav...

- Oni se sećaju svakog koraka.

- Ovo je vrsta ljubavi kakvu želim - bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni ovim parom pa su nagađali koliko dugo traje njihova ljubav i kako su verovatno imali ispunjen  srećan život zajedno što se vidi po njihovoj vitalnosti i osmesima.

Neki od tiktokera su prokomentarisali kako današnje generacije nisu ni izbliza slične ovim starijima i da nikada neće znati kako je izgledala "stara škola" kada je ljubav u pitanju.

Među komentarima je bilo i onih koji su poručili da se treba boriti za ovakvu ljubav i tražiti srodnu dušu dok ne budemo sigurni da je ona ta, baš poput ovog bračnog para koji su pokazali da su kompatibilni u svakom smislu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)