Brak i veze

"DEČKO SA DRUGOG KONTINENTA MI PLAĆA SVE RAČUNE I KUPUJE SKUPE POKLONE": Ispovest zbog koje gore mreže! (VIDEO)

Mnogo toga nije onako kako se na prvi pogled čini...

30.12.2023 21:01

"DEČKO SA DRUGOG KONTINENTA MI PLAĆA SVE RAČUNE I KUPUJE SKUPE POKLONE": Ispovest zbog koje gore mreže! (VIDEO)
TIktok-quirezslayz

Kvajez živi život punim plućima i uživa u svakom trenutku. Sve to omogućuje mu dečko koji je po svoj prilici milioner. Kvajez je zapravo muškarac, ma koliko može da zbuni mnoge i to na prvi pogled. On je ofarban u plavo, ima dužu kosu i šminka se. Kada je u bademantilu sa sve šminkom i urednom frizurom retko ko bi pomislio da nije u pitanju žena.

Kvajez je i tiktoker kojeg prati više od 12.000 ljudi, a njegov životni moto je deo Madonine pesme: “Ovo je materijalni svet i ja sam materijalna devojka”. Tako mu ne smeta što ima bogatog dečka koji živi na drugom kontinentu, budući da mu upravo on omogućava lagodan život koji uključuje česta putovanja, odlaske u spa centre i dobijanje najskupljih dizajnerskih torbi. Podrazumeva se, kaže, da mu bogati dečko plaća i sve račune u kući.

- Kada te dečko iznenadi poklonom u vidu buketa cveća, šampanjca i najnovijom Dior torbicom koja košta bar 27.000 evra - objasnio je Kvajez, a o njemu je pisao i San.

 

 

Kvajez nije imao ništa protiv putovanja iznenađenja u Grad svetlosti gde se njegov dečko uopšte nije ni pojavio.

- Rešavanje računa s druge strane planete je vrsta “usamljenosti” koju želim. Recimo, dobio sam plaćeni avionski let prvom klasom za Pariz. Tamo me je dočekala najskuplja hotelska soba, gde je prenoćište koštalo oko 2.000 evra. Kao poklon čekala me je manja Hermes torbica koja košta oko 23.000 evra. Moj dečko se nije ni pojavio. To je bio poklon za mene - pojasnio je Kvajez.

Kada mu je jedan od gledalaca skrenuo pažnju da njegov stil života deluje usamljeno, Kvajez se našalio na tu temu.

Dečko mi sa  drugog kontinetna plaća sve račune i kupuje najskuplje poklone. Ovo je vrsta usamljenosti koju želim da postignem - rekao je dok se snimao u avionskom sedištu prve klase.

 

@quirezslayz

A win is a win 💅🏾 ♬ Barbie - JaidynAlexis

 

- Evo zašto volim Dubai. Ostavio sam tri veoma skupe dizajnerske torbe i telefon na pola sata dok sam izašao da završim nešto, kada sam se vratio i dalje su bile tu! U Londonu bi nestale za manje od minut - istakao je Kvajez.

Korisnici TikToka su u komentarima izrazili mišljenje o glamuroznom načinu života ovog tiktokera.

- Prokletstvo, ne moraš ništa davati zauzvrat? Prijavi i mene, pobeda je pobeda!

- O moj bože, lik ti plati sve to i ne pojavi se uopšte? Savršenstvo!

- Dakle, drugim rečima, imao si savršeno putovanje.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)