Brak i veze

OVAKO TO REŠAVAJU ŽENE MILIONERA: "Suprug me je nazvao debelom, pa sam kupila sebi poklon izvinjenja od milion dolara!" (VIDEO)

Muž ju je nazvao gojaznom, a to ga je koštalo brdo novca.

11.12.2023 12:01

OVAKO TO REŠAVAJU ŽENE MILIONERA: "Suprug me je nazvao debelom, pa sam kupila sebi poklon izvinjenja od milion dolara!" (VIDEO)
Tiktok-lionlindaa

Linda je lepotica koja je udata za milionera iz Dubaija i koja svakodnevni raskošan način života objavljuje na Tik-toku. Ona na ovoj društvenoj mreži ima bezmalo 900.000 pratilaca koji pomno prate svaki njen korak. Nedavno je jedan njen gest izazvao veliku pažnju medija.

Naime, Lindin suprug je prokomentarisao da je debela, iako je očigledno da nije, a ona je rešila da ga nauči pameti. Naime, ova žena je istog trenutka rešila da ode u kupovinu koja joj nije bila preko potrebna. Naravno, odabrala je da kupi ono što je najskuplje, unikatni nakit. Ostatak dana provela je u najluksuznijem kozmetičkom centru gde je uživala u tretmanima lica i masaži celog tela.

- Suprug me je nazvao debelom. Tako da sam izašla u kupovinu kako bih sebi kupila poklon izvinjenja u njegovo ime. Odlučila sam se za ovaj komplet u vidu ogrlice i narukvice koje su u obliku zmije čija je glava optočena dragim kamenjem. Na to sam potrošila oko milion dolara. Jedino mi je žao što mi se jedna Bulgari narukvica ispred nosa prodala, baš sam želela tu narukvicu - objasnila je Linda pokazujući glomazan i ekstravagantan nakit, a o tom je pisao i San.

Ona je bila i u kupovini nakita, na tretmanu lica, masaži, a onda je rešila da počasti sebe večerom u luksuznom restoranu.

- Rešila sam da odem na večeru. Pošto me je suprug nazvao debelom, očigledno je da mu više nikada neću dozvoliti da me gleda dok jedem. Tako da on nije pozvan na večeru. Samo može da dođe da me pokupi. Večerala sam sama i naručila pastu sa tartufima koju najviše volim i isporobavala sam mnoge bezalkoholne koktele. Kada sam se najzad vratila do auta gde me je čekao suprug, primetila sam da je čak on ljut što nije pozvan na večeru. To mu je nauk da razmisli pre nego što mi nešto slično kaže ubuduće. On očekuje toliko mnogo od mene, ali život je težak - objasnila je ova domaćica iz Dubaija.

 

Snimak je pregledan 546.000 puta i dobio je 62.000 sviđanja.

- Ali kada kaže: “Život je težak”!

- Milion dolara je minimum koliko ga košta to što ti je rekao!

- Volela bih da me ova žena usvoji, iako sam njenih godina.

- Obožavam te, Linda!

- Bukvalno si moj idol!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)