Ispovesti

"MUŽ NA MENE TROŠI 2 MILIONA EVRA MESEČNO": Domaćica iz Dubaija se pohvalila luksuznim životom pa dočekana žestokim osudama, komentari se samo nižu (VIDEO)

Ona je pokazala poklone kojima je zasipa suprug i koliko on troši na nju.

13.09.2023 16:00

"MUŽ NA MENE TROŠI 2 MILIONA EVRA MESEČNO": Domaćica iz Dubaija se pohvalila luksuznim životom pa dočekana žestokim osudama, komentari se samo nižu (VIDEO)
tiktok/ soudiofarabia

Domaćica iz Dubaija našla se na meti žestokih kritika na društvenim mrežama kada je svom TikTok nalogu objavila gomilu poklona kojima je zasipa njen muž milioner svake nedelje. Soudi je rođena u Britaniji ali se udala za milionera Džamala. Kako tvrdi, suprug je razmazio poklonima i svake nedelje na nju troši oko pola miliona, odnosno 2 miliona evra mesečno. 

- Koliko je moj muž milioner potrošio na mene ove nedelje - napisala je ona uz snimak svog rastošnog života.

Ona snima sebe kako večera u restoranu sa pozlaćenim šoljama i tanjirima, visokim kupolastim plafonom ukrašenim zlatnim motivima. Samo penušavu kafa koju pije, kako tvrdi košta oko 200 evra. 

Otmeni napitak ima šik dizajn šablona u obliku drveta. Ona se pohvalila skupim dizajniranim tašna koje je dobila od muža kao o kršicama iz Šanela, Diora...

Ona koristi najskuplje stvari pa čak i sveća sa mirisom frezije košta oko 65 evra. Zaljubljeni par večerao je gurmanska jela, ispijao otmene koktele.

- Da biste bili supruga milionera, morate da izgledate ovako a to znači da trošite gomilu novca na izlete i posete banjama i spa centrima - rekla je u jednom od snimaka Soudi.

 

Ona je pokazala delić luksuza u kome uživa, ali i kako privatnim avionom putuje sa mužem na raskošan odmor u Evropu koji su papreno platili. U tu cifru nije uračunat šoping i još preskupih dizajnerskih torbi, cipela i garderobe.

Njeno rasipanje novcem i način na koji se hvali svojim luksuznim životom naišao je na brojne kritike njenioh pratilaca na društvenim mrežama. Mnogi su primetili da ona više priča o skupim poklonima nego o suprugu, pa su je upitali da li voli njega ili njegove pare.

@soudiofarabia Day in my life ✨Dubai edition✨ #dubai #fyp #bae #foryou ♬ As It Was - Harry Styles

- Ponekad mi se čini da više voliš njegov noivac nego muža. 

- Hej momci, pogledajte šta novac može da uradi.

- Evo u čemu je stvar. Pošto je on samo milioner ako nastavite da ovim tempom trošite pare uskoro će on biti švorc. 

- Ne razumem ove ćene koje se hvale po društvenim mrežama kako su se dobro udale.

- Da li si ikad pomislila na ljude koji nemaju ništa? Bolje bi bilo da pomogneš nekome umesto što bacaš pare na skupe krpice - bili su samo neki od komenatra na njen post. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)