Brak i veze

ONA JE UDATA ZA MILIONERA IZ DUBAIJA I OVO JE NJENA SVAKODNEVICA: "Skoknemo avionom do Londona na kafu, kolač i šoping!" (VIDEO)

Sudi je tiktokerka udata za bogataša, a zbog objava na društvenim mrežama često je na meti kritika.

01.11.2023 11:00

ONA JE UDATA ZA MILIONERA IZ DUBAIJA I OVO JE NJENA SVAKODNEVICA: "Skoknemo avionom do Londona na kafu, kolač i šoping!" (VIDEO)
Tiktok-soudiofarabia

Sudi je supruga milionera iz Dubaija, a ne libi se da svoj raskošan način života podeli i na TikToku gde je prati 1,2 miliona ljudi. Ona ne prestaje da oduševljava pratioce brojnim poklonima koje dobija svakodnevno od supruga. Baš kao što je nekom prosečnom bračnom paru sasvim normalno da izađu na kafu, tako i Sudi i njen suprug Džamal izlaze na kafu i kolač, ali ne na običan kolač, već Prada kolač, i to u Londonu.

Ovom paru je sasvim normalno da sedne na let prve klase kako bi “skoknuli” od Dubaija do Londona, samo da bi tamo popili kafu i išli u šoping. Sudi ne prestaje da fascinira pratioce, a jedan od njenih poslednjih snimaka je onaj gde opisuje samo neke od povlastica koje imaju žene milionera.

 

 

- Kada ste udate za milionera možete da letite prvom klasom od Dubaija za London, samo da biste išli u šoping - piše u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

Na samom videu se može videti da Sudi putuje u papučama marke UGG i u crvenom kompletu, dok po dolasku u London ispija hladan nes u Prada kafiću, degustirajući kolač na kome takođe piše Prada. Potom je usledila i kupovina nekoliko Pradinih parfema, kao i torbi marki Kristian Dior i Harrods. Dok su je u komentarima jedni slavili i veličali njen način života, drugi su smatrali da je ova žena razmažena i da je “izgubila svaki kontakt sa stvarnošću”.

 

 

Snimak je pregledan 382.000 puta i dobio je 21.000 sviđanja, a reakcije su se nizale.

- Ovo je bukvalno život iz snova.

- U sledećem životu želim da se rodim kao ona.

- Ima li tvoj suprug nekog drugara milionera za mene?

- Ko zna, zna, nek ti je sa srećom!

- Užas, ova žena je totalno izgubila kompas!

- Znaš li uopšte šta prosečni narod radi, ili ne vidiš dalje od svog nosa i palate?

- Strašno, muž te bukvalno poseduje kao roba.

- Ne bi me čudilo da ima još pet žena pored tebe, svaku vodi drugi dan u London.

- Žena se samo dobro udala, čemu komentari mržnje?

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)