Brak i veze

NIJE LAKO BITI UDATA ZA MILONERA, EVO ŠTA ON OČEKUJE OD NJE: "Zauzvrat se svakodnevno tešim kupovinom Šanel torbi, to mi je umesto antidepresiva!" (VIDEO)

Linda ima tu sreću da živi život iz snova, dok je na mrežama prati milion ljudi koji o tome mogu samo da sanjaju.

06.10.2023 21:46

NIJE LAKO BITI UDATA ZA MILONERA, EVO ŠTA ON OČEKUJE OD NJE: "Zauzvrat se svakodnevno tešim kupovinom Šanel torbi, to mi je umesto antidepresiva!" (VIDEO)
Tiktok-lionlindaa

Linda je supruga milionera iz Dubaija koja uživa u svim blagodetima raskalašnog načina života. Ovu damu samo na Instagramu prati 226.000 ljudi, dok na Tik-toku ima blizu 800.000 pratilaca. Poslednja objava izazvala je veliki broj komentara, a Linda se požalila šta sve njen suprug očekuje od nje, kao domaćice.

- On očekuje uvek čistu kuću, pa sam zaposlila čistačicu. Želi da pazim na liniju, pa sam svela slatkiše na tri do pet puta dnevno. Želi da “odgovorno” trošim njegov novac, pa kupujem samo dijamante i Šanel - stoji u opisu objave, a o njoj je pisao i San.

 

 

Linda je istakla da suprug od nje očekuje i da ulaže u svoj posao i da razmišlja o budućnosti, pa ona aktivno vodi svoj Instagram i Tik-tok nalog na kojima zajedno ima oko milion pratilaca. Ona je takođe javnost “razonodila” zahtevima koje ona očekuje od supruga koji je milioner.

- Umesto antipresiva na dnevnom nivou želim Šanel torbicu, večeru od 50.000 dolara, nedeljni vikend u spa centu kako bih se suočila sa stresom oko braka, nakit vredan 10 miliona dolara, garderobu za princezu, Birkin torbu u svakoj mogućoj boji, izlazak u restorane svake večeri pošto ne kuvam - objasnila je ona šepureći se u najskupljoj garderobi i nakitu.

 

 

Snimci na Tik-toku pregledani su milionima puta, muškarci su veličali njenu lepotu, dok su dame maštale o takvom načinu života.

- Prelepa si, zaslužuješ da te tretiraju kao princezu.

- Pored takve žene ne bih žalio novca.

- Mogu samo da sanjam da ću se jednog dana udati za milionera i živeti poput tebe.

- Živiš san mnogih žena.

- U sledećem životu želim da se rodim kao ti!

- Verovatno vredi da ti ispunjava sve hirove, uživaj!

- Ova žena živi život, mi svi ostali samo životarimo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)