Roditeljstvo

MAMA JE SKLONILA POGLED SA SINA NA MINUT: Šokirana je gledala u zbunjeno dete ne verujući šta je uradio za 60 sekundi! (VIDEO)

Mališan je odlučio da vidi kako to izgleda kad se okupaš u blatu.

02.01.2024 10:00

MAMA JE SKLONILA POGLED SA SINA NA MINUT: Šokirana je gledala u zbunjeno dete ne verujući šta je uradio za 60 sekundi! (VIDEO)
Printscreen TikTok/dimpolboy_MT

Deca od godinu dana izuzetno su radoznala i vole da otkrivaju svet oko sebe. Sve bi da pipnu, čačnu i da isprobaju a strah gotovo da i nemaju. Teško ih je stići jer kad prohodaju vole da jurcaju na sve strane.
Jedna mama izvela se sina posle kiše u obližnji park da se malo poigra. Kako je bilo toplo mališan je imao samo pelenu i benkicu na sebi.

 

 

Mama u šoku

Dok je mališan trčkarao okolo mami je zazvonio telefon i ona je na minut sklonila pogled sa deteta dok je razgovarala. Nije ni slutila šta će njen sin da uradi za samo 60 sekundi.

Naime, dok je mama bila zauzeta razgovorom on je našao baru i odlučio da vidi kako to izgleda kad se okupaš u blatu. Kako se vidi na snimku koji je  objavljen na TikToku mališan je uspeo da se potpuno od glave do pete uvalja u blato. Benkica je bila natpoljena vodom i prljava, a blata je imao po glavi, kosici, licu samo je treptao okicama zbunjen kao da ne shvata šta ga je snašlo. 

Mama se šokirala kad je videla šta je njen dečak napravio, dok je on zbunjeno gledao u nju ne shvatajući šta je uradio. A, onda je mama počela da se smeje i sve zabeležila kamerom telefona. Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama a videlo ga je 35, 5 miliona ljudi.

Rekacije pratilaca bile su mahom šaljive, a mnogi su se ponadali da je mama razumela potrebu svog sina da se okupa u blatu i da mališan nije strogo kaženjen zbog svog nestašluka.

- Izgleda želi da bude vojnik kad poraste.

- Odvedi ga u auto-perionicu. Tamo će ga detaljno oprati i osušiti.

- Joj on je tako sladak! Nemojte ga mnogo grditi.

- Princ iz blata! Želim da budem kao on.

- Njemu nije problem da se malo zaprlja kako bi uživao!

- Jadna mama! Mora da je bila u šoku kad je videla šta je njen sin uradio.

- Ovo budi sećanja kada smo se kao deca igrali po kiši i blatu i bili smo kao on, ali smo bili tako srećni i bezbrižni.

- On je tako srećan, a to je jedino važno! Dete treba da se ponaša i da bude dete - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)