Roditeljstvo

DEČAK JE PRUŽIO MAJCI POKLON: Kad je videla šta joj je kupio suze su same počele da se slivaju niz njeno lice! (VIDEO)

Emotivnu scenu zabeležio je tata dečaka.

28.12.2023 15:00

DEČAK JE PRUŽIO MAJCI POKLON: Kad je videla šta joj je kupio suze su same počele da se slivaju niz njeno lice! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ruthhagmann

Novogodišnji i Božićni praznici vreme je darivanja. Mnogi često dugo razmišljaju i biraju poklone kojima žele da obraduju najmilije. U pojedinim porodicama pokloni čekaju ispod jelke, a u drugim se lično zručuju. U većini slučajeva to su pokloni koji najviše obraduju najmlađe jer u njima pronađu ili neki dugoočekivani slatkiš ili igračku.

Sa druge strane, ređe se dešava da mališani poklanjaju odraslima. Ipak, ima izuzetaka. Jedna mama nije mogla da sakrije suze kad je ugledala poklon koji joj je uručio sin. 

Printscreen/TikTok/ruthhagmann

Majka se rasplakala kada je dobila od sinova poklon

 

Ruti Hegmen je sedela na sofi sa sinovima kada je stariji dečak pružio majci dar. Sve je kamerom zabeležio dečakov otac koji je želeo da ovekoveči taj trenutak. 

Osmogodišnjak je odlučio da majci za Božić pokloni nešto posebno, što je ona godinama priželjkivala. 

- Prethodnih godina me je više puta pitao koja mi je bila omiljena igračka bila kada sam bila mala...Moj odgovor se nikada nije promenio američka lutkica Moli. Mnogo smo se selili kada sam bila dete i tako sam izgubila svoju lutku što je mog sina često činilo tužnim kada čuje. Otkrio mi je kako je imao savršenu ideju i tajni plan još od aprila da mi pokloni Moli za Božić - rekla je Ruti u objavi.

Ona je otkrila kako je njen sin u njoj izlečio unutrašnje dete i da lepši poklon nije mogla da dobije. U snimku se vidi kako majka otvara poklon i odjednom su suze počele da se slivaju niz njeno lice kad je ugledala šta joj je sin poklonio. Snimak je na Tiktoku sakupio 2 miliona sviđanja a majka je svima otkrila kako je pored ovog poklona dobila i naočare.

 

 

- Zamisli sa 8 godina da si tako brižan, pažljiv i saosećajan kao tvoj sin.

- Tvoj sin je dragoceni anđeo koga moramo zaštiti po svaku cenu.

- Mama se rasplakala jer je shvatila da je njen posao uspeo. Ona je odgojila divnog sina.

- Moj neverovatan verenik mi je isto kupio američku lutku ove godine. Plakala sam tako jako.

- On će jednog dana biti sjajan otac - bili su neki od komentara.

Majka je u snimku otkrila kako je dečak birao poklon sa njenom svekrvom mesecima dok nisu pronašli idealnu Moli.

Potez ovog malog dečaka oduševio je većinu ljudi na ovoj mreži a mnogi su se složili kako je on pravi primer dobro odgojenog mališana na kojeg će roditelji uvek biti ponosni.

I drugi roditelji su podelili slična iskustva otkrivši kako su njihova deca brižljiva i pažljiva i da često znaju da ih iznenade nekim neočekivanim poklonom odnosno nečim što možda dugo priželjkuju da kupe kao i nečim za šta su emotivno vezani i što ih podseća na neki period u životu koji im je posebno drag.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)