Zanimljivosti

EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVE NA MREŽAMA: Vremešni dekica nije mogao da sakrije suze kad je ugledao njega! (VIDEO)

On je preletao više od 2400 kilometara samo da bi ga video.

25.12.2023 20:01

EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVE NA MREŽAMA: Vremešni dekica nije mogao da sakrije suze kad je ugledao njega! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/luciannamw

Praznici su doba godine i prilika da se porodica nađe na okupu. Zbog drugačijeg načina života, posla koji nas često vodi u druge gradove pa i druge zemlje mnogi su primorani da žive daleko od svojih najmilijih. Najbolje o tome svedoče snimci koji ovih dana kruže društvenim mrežama i koji prikazuju upravo one ljude koji žive daleko od svoje porodice a koji su odlučili da ih iznenade posetom za božićne i novogodišnje praznike. 

Printscreen/TikTok/luciannamw

Sin je odlučio da poseti svog oca bez najave

 

Među brojnim snimcima je i video klip jednog gospodina srednjih godina koji je odlučo da za praznike iznenadi i poseti svog 90-godišnjeg oca.

On je, kako je njegova ćerka Lucia navela u svojoj objavi na Tiktoku, preleteo preko 2400 km kako bi video svog oca. U dirljivom snimku koji je mnoge rasplakao vidi kako on oprezno prilazi zatvorenoj terasi gde se nalazi njegov vremešni otac, dok žena koja brine o njemu priprema ručak u kuhinji. Kad je ugledao snina starac je od zaprepašćenja pokrio usta rukom, a i oči su mu zasuzile. Dok ga sin nežno grli on u neverici gleda u njega sa očima punim suza. 

Usledili su brojni komentari na ovaj emotivan post.

- Joj, ovo me je rasplakalo. Volim ovakve scene. 

- Porodica je sve.

- Ovo greje srce.

- Obojici je to trebalo.

- Kako se deka uzbudio, koliko je srećan. Njegov sin je srećan što ima ovakvog oca.

- To je najslađa stvar- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je izraz lica i reakcija ovog dede reklo sve i da je bio srećan dolaskom svog sina. Drugi su se složili da roditeljima treba češće priuštiti ovakve trenutke.

 

 

U drugom, zasebnom videu koji je objavila unuka ovog dede, prikazala je svog sina u naručju njegovog pradede, dok vremešni starac uživa u neprocenjivom trenutku druženja sa praunukom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)