Zanimljivosti

SVI PUTNICI SU GLEDALI U OVAJ BRAČNI PAR: Na aerodromu su napravili scenu koja se danima prepričava (VIDEO)

Ovakvo nešto još niste videli.

20.12.2023 20:01

SVI PUTNICI SU GLEDALI U OVAJ BRAČNI PAR: Na aerodromu su napravili scenu koja se danima prepričava (VIDEO)
Printscreen/TikTok/david.blackheart

Putovanja su jedno od najlepših hobija koje možete imati, a iskustva i saznanja koja tamo stičemo su neprocenjiva. Oni koji su stalno na putu i u nekoj drugoj zemlji znaju kako ide protokol kada dolaze na aerodrom i šta sve moraju da obave pre nego se ukrcaju na avion.

Naravno, svi oni koji putuju kod sebe imaju avanturistički duh i sposobnost da se u bilo kojoj situaciji odlično snađu. To je pokazao na svom primeru i jedan bračni par koji je trebalo da negde otputuje i prebaci se na ukrcavanje sa dva kofera.

pexels.com

Mnogima je način života da putuju

Oni nisu poput drugih putnika odneli kofere peške, niti su koristili usluge nekog servisa da im ih odnese na željeno mesto već su se jednostavno- sami ukrcali na njih i provozali.

U snimku koji kruži internetom i koji je oduševio njihove korisnike vidi se vremešni bračni par koji sedi na svojim koferima i vozi se do svog odredišta. Na tom putu se ne osvrću ni na koga već žure ka svom cilju.

Bračni par je oduševio ljude na socijalnim mrežama, a mnogi su prokomentarisali kako su ovakva putovanja pun pogodak i energija koju svi žele.

@david.blackheart Replying to @brotmitnutella As requested! Who thought they would get 1m+ views 🤯😂🥺🙏🏽 #couplegoals #rideordie #relationships #rideonsuitcase #oldpeopleontiktok ♬ Ridin' - Chamillionaire

- Ovaj stariji par je kul više nego bilo ko.

- Žive svoj najbolji život.

- Ovo je genijalno.

- Ovako bi to trebalo da bude....živi život i putuj. Briga te dušo..

- Ako mi budućnost nije ovakva ne želim ništa- bili su neki od komentara.

Mnogi su rekli kako zamišljaju na ovaj način njihova putovanja sa svojim suprugom i složili su se kako je potrebno imati sličnog partnera, odnosno onog koji deli ista interesovanja kao on. Drugi su rekli da duh ostaje mlad kod nekih ljudi uprkos tome što oni stare i da treba negovati pozitivnost i humor poput ovih ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)