Zanimljivosti

ONA JE ATRAKTIVNA PLAVUŠA KOJA VOZI TERETNI KAMION: Poručili su joj da joj je mesto u kuhinji, ali njen odgovor je svima zapušio usta! (VIDEO)

Blejz Vilijams je na svoj Tik-tok nalog postavila snimak koji je u trenu pregledan milionima puta.

11.12.2023 19:00

ONA JE ATRAKTIVNA PLAVUŠA KOJA VOZI TERETNI KAMION: Poručili su joj da joj je mesto u kuhinji, ali njen odgovor je svima zapušio usta! (VIDEO)
Tiktok-blayzewilliamsbb

Blejz Vilijams je Tiktokerka sticajem okolnosti. Naime, njen nalog prati 182.000 ljudi, dok su njeni snimci pregledani više miliona puta. Najveću pažnju ova plavuša privlači činjenicom da je ona profesionalni vozač teretnih kamiona koje vozi po Australiji. Budući da je veoma mali broj dama koje se opredeljuju na ovo, mnogi bi rekli, tipično muško zanimanje, interesovanje za Blejz ne jenjava.

Blejz je žena duge plave kose i izrazito plavih očiju. Uglavnom je doterana, u smislu kompletne šminke, nadograđenih trepavica i sređenih noktiju. Uz to je veći deo njenog tela prekriven tetovažama. Nedavno je objavila snimak koji je dobio više od pet milona pregleda. Vilijamsova na njemu sređuje svoj kamion i to u garderobi koju bi malo ko obukao za ovakav posao. Naime, ova žena je u malenoj pink haljini na bretele. Primetno je da ispod nje nema brushalter, pa je do izražaja došlo njeno bujno poprsje. Haljina je mini dužine i prilično je lepršava, dok je uz nju ova žena uparila i roze patike. 

Video koji je takođe dobio veliki broj pregleda je onaj u kome Blejz odgovara muškarcu koji joj je poručio da bi trebalo da se ostavi muških poslova, kakav je vožnja teretnih kamiona i da je njeno mesto u kuhinji. 

- Za sve one koji misle da je recimo meni mesto u kuhinji, imam samo da poručim, da ja uopšte ne znam da kuvam. Ukoliko biste mogli svakodnevno da živite na špagetama, nemam ništa protiv. Iako se ne snalazim dobro u kuhinji, u svom kamionu se savršeno snalazim i zato bi vam bolje bilo da mi donesete jedan sendvić - poručila je Vilijamsova svima na Tik-tok snimku, a o tome je pisao i San.

Video je u rekordnom roku pregledan milion i 700.000 puta i dobio je 126.000 sviđanja, dok su se komentari ređali, a sigurno je da Blejz ne bi ostala gladna.

- Nastavi da voziš i uživaj slatkice.

- Možda bi mogla da naučiš da kuvaš?

- Ja bih kuvao umesto tebe i čekalo bi te šta god hoćeš kada dođeš kući.

- Ja sam za špagete kad god ti odgovara!

- Već sam ti spremio sendvič, kako mogu da ti ga dostavim?

- Dušo, kuvaću ti šta god da poželiš! 

 

@blayzewilliamsbb The amount of true crime I listen to is probably the reason why I live a constant state of anxiety and irrational fears 😂 @Blayze Williams Trucker & More @Blayze Williams Trucker & More #fyp #foryoupage #blayzewilliams #trucktok #truckingtok #truckertok #trucktok #dieselpower #dieselpower #trucker #trucking #truckersoftiktok #femaletruckdriver #femaletrucker #truckvideo #truck #peterbilt #kenworth #dieseltok #trucktok #peterbilt #truckvideos #truck #trucks #trucklife #truckerlife ♬ original sound - Love Meg

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Deda

11.12.2023 19:12

Kome je ovo stvorenje atraktivno? Ljudi, imate li mozga?