Brak i veze

PARTNER NE ULAŽE DOVOLJNO U VAŠU VEZU: Stručnjak za ljubav otkriva savet zlata vredan šta da radite u ovakvim situacijama! (VIDEO)

Ako ništa ne pomaže možda treba da promenite pristup.

30.10.2023 20:01

PARTNER NE ULAŽE DOVOLJNO U VAŠU VEZU: Stručnjak za ljubav otkriva savet zlata vredan šta da radite u ovakvim situacijama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/datingrelationshiptips

Za uspeh svake ljubavne veze potrebno je da oba partnera ulažu u svoju vezu. Ukoliko to čini samo jedna strana dolazi do gomilanja nezadovoljstva koje će pre ili kasnije da dovede do ozbiljnih problema u vezi ili braku.

Ne postoji žena koja u jednom periodu nije bila razočarana, demotivisana i bezvoljna zbog ponašanja partnera, a njeno "zvocanje" samo dodatno pogoršava situaciju i iritira muškarca. Na ovaj način par ulazi u začarani krug i što žena više kritikuje i žali se to je muškarac manje spreman na ustupke i promene svog ponašanja. Muškarci jednostavno ne vole kritiku, ponajmanje da im dajete smernice kako i šta da urade.

shutterstock.com

Žene često izgube dosta vremena u "zvocanju" i kitikovanju muškarca, međutim, savetnica kaže da treba drugačije reagovati

 

Mnogi stručnjaci ističu da na taj način ne samo što nećete ništa promeniti već ćete u očima svog partnera izgledati kao očajna i žena bez vrednosti. Margarita Nazarenko stručnjak za ljubavne veze u jednom od svojih brojnih snimaka na TikToku otkrila je ženama da postoji jednostavan i efikasan način da naterate partnera da promeni ponašanje. Međutim, ona je napomenula da ovo treba uzeti sa oprezom.

- Ako želite da neko promeni ponašanje, da vam se više posveti i ceni sve ono što vi radite za njega morate i sami da se promenite. Ako vi ostajete na istom nivou a zahtevate od partnera da se menja onda je to rasprava koja ne vodi nikud. Pokažite na sopstvenom primeru da može da bude bolje. Znači treba da vi podignete energiju na viši nivo - rekla je Nazarenko u objavi.

Ona napominje da su partner koji ostaje na istoj poziciji u trenutku kad ste se vi energetski uzdigli dovodi do vaše drugačije reakcije.

- Ključ uspeha je ne da kritikujete već da govorite pozitivnije, da upućujete pozitivne afirmacije partneru poput "znam da se ti inače brineš ili da bi se brinuo za mene"... Zahvalite se na svemu što radi za vas, pokažite da cenite njegovo prisustvo i videćete da će se i njegovo ponašanje vrlo brzo promeniti - poručila je ona. 

 

@datingrelationshiptips Make him obsessed and become a high value woman. Unleash your feminine energy and inner femme fatale. 👑💋 #feminineenergy #femmefatale #highvaluewoman #makehimobsessed ♬ original sound - High Value Woman | Zen Lush - Dating Relationship Marriage

Prema rečima Nazarenko u ljudskoj prirodi je da više kritikuje nego što hvalimo.

- Šta se dešava? Mi često saznajemo da smo sa osobom u vezi sa kojom kreiramo dinamiku na donjem nivou, govorimo im kako ne rade dovoljno, da ih ne volimo ili da nisu fini prema nama,pa ovo pa ono...i mislimo da ćemo ih grdeći promeniti, ali tako život ne funkcioniše. Tako se ljudi ne inspirišu, i tako energija ne funkcioniše - dodala je ona.

Usledili su brojni komentari i mnoge žene su rekle da su primenile njene savete na svojim vezama i da je funkcionisalo čak i nakon više godina zajedničkog života.

Nazarenko je uporedila odnos u vezi poput onog koji imamo u školi, kada učitelj pohvali određenog đaka kako je talentovan, napomenuvši da svako voli da čuje pohvale. Ona je objasnila da je ova metoda veoma efektna i da u krajnjem slučaju čak i ako se partner ne promeni, menjate se vi i postajete bolja osoba koja sebe ceni više pa ćete možda potražiti i kvalitetnijeg partnera u odnosu na onoga s kojim ste u vezi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)