Lice

VELIKO SRCE DR VESNE OGNJENOVIĆ: Pošaljite poruke za pomoć bolesnoj deci i dobijate 15 odsto popusta na ove tretmane, humanost na delu (VIDEO)

Dovoljno je da pošaljete 10 ili više sms poruka za nekog mališana kome je potrebna pomoć u lečnju.

11.12.2023 14:31

VELIKO SRCE DR VESNE OGNJENOVIĆ: Pošaljite poruke za pomoć bolesnoj deci i dobijate 15 odsto popusta na ove tretmane, humanost na delu (VIDEO)
Privatna arhiva

Novogodišnji praznici su sve bliži i pravo je vreme da svako od nas pokaže svoju humanu stranu i pomogne koliko može onima kojima je pomoć potrebna. Dr Vesna Ognjenović sertifikovani lekar estetske medicine i specijalizant radiologije koja je i vlasnik ordinacije "Dr Vesna" je žena velikog srca.

Kao majka dvoje dece i sa trećom bebom na putu odlučila je novogodišnji popusti koje ove godine nudi njena ordinacija budu humanitarnog karaktera.

 

 

Humanost na delu

Kako je za Srećnu republiku objasnila dr Vesna, kao majka želela je da skrene pažnju na to koliko je važno da pomognemo bolesnoj deci, da pokažemo empatiju jer nema ništa teže za bilo koju majku od njenog bolesnog deteta.

- Ja lično uvek se trudim da pomognem koliko mogu i često šaljem sms poruke ili uplaćujem novac za bolesnu decu. Ovo nije prvi put da se naša ordinacija uključuje u neku humanitarnu akciju, pa smo ove godine rešili da to podignemo na malo viši nivo. Da biste dobili 15 posto popusta na laserske tretmane, a imamo ih dosta, potrebno je da pošaljete minimum 10 sms poruka ili priložite uplaticu u vrednosti ovih poruka za lečenje nekog bolesnog deteta. Naravno, može i više. Akcija traje do kraja decembra – rekla je ona.

Prema rečima dr Ognjenović na akciji su tretmani najsavremenijim laserima za lice i telo. Ovo može biti i sjajan novogodišnji poklon za dragu osobu kojom ćete obradovati ne samo onioga koga volite već ćete istovremeno pomoći i nekom bolesnom detetu.

-Želim da pozovem sve svoje prijatelje i pratioce da se pridruže, šeruju i da zajedno uradimo nešto lepo i plemenito. Kao majka dvoje dece i sa trećim na putu moja je inicijativa i bila da se pomoć uplaćuje upravo bolesnim mališanima – dodala je ova izuzetno humana i lepa žena.

Ovaj lep i humani gest dr Vesne Ognjenović dokazuje da je zdravstvena briga više od samog lečenja, to je i briga o celokupnoj zajednici.

- Učinimo ove praznike posebnim ne samo za nas, već i za one kojima je naša pomoć najpotrebnija.  Zajedno možemo stvoriti čuda – poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)