Zanimljivosti

HTELA JE DA SE ZABAVI ALI JE SVE KRENULO PO ZLU: Vrištala je pokušavajući da se uhvati za uže, a onda je propala i nestala! (VIDEO)

Ljudi su u neverici gledali šta se dešava sa ovom devojkom.

23.12.2023 14:00

HTELA JE DA SE ZABAVI ALI JE SVE KRENULO PO ZLU: Vrištala je pokušavajući da se uhvati za uže, a onda je propala i nestala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/whistle

Odrasli često požele da se zabave u nekom luna parku ili igraonici iako je ona predviđena za decu. U takvim situacijama najčešće se propisno osramote. Upravo to se dogodilo jednoj devojci koja je pošto - poto želela da isproba neobičnu spravu u zabavnom parku sa mrežama.

U pitanju je gusto postavljena mreža kroz koju posetioci propadaju do samog dna. Iako se činilo da je ova devojka spremna za avanturu ispostavilo se da ipak nije očekivala ono što je zadesilo.

Printscreen/TikTok/whistle

Jedna devojka je bila uzbuđena spremajući se da skače na trampolinu

 

U snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako mlada i nasmejana žena jedva čeka da se prepusti čarima zabavnog parka i da još jednom istestira svoj adrenalin bacivši se na mrežastu trampolinu.

Kako je leđima bila okrenuta ka spravi a licem ka autora snimka mogao se videti njeno najpre nasmejano lice sve dok je nisu gurnili. Shvativši da nezaustavljivo propada nesrećna devojka je počela da vristi od straha pokušavajući da rukama uhvati neki od kanapa kako bi se zadržala. Međutim, to joj nije pošlo za rukom pa je nastavila da propada sve dok jednostavno nije nestala negde na dnu.

Posebnu pažnju je privukla činjenica da je u trenutku propadanja ostala bez perike koju je nosila koja je nekoliko trenutaka visila a potom i ona nestala zajedno sa devojkom. 

Snimak je na TikToku sakupio preko 450. 000 sviđanja a ljudima je ova scena bila beskrajno zabavna. Mnogi su priznali kako su snimak gledali više puta.

 

- Ko je ovo gledao više od dva puta.

- Toliko se toga izdešavalo: propadanje, vrisak, preklapanje i na kraju nestanak.

- Način na koji su gumice prešle preko njene kose nakon što je ona izgubila periku.

- Kosa je želela posebno iskustvo.

- Perika nije bila spremna za ovu avanturu.

- Izgubila je svoj šešir odnosno kosu- bile su neke od šala koje su zbijali korisnici mreže.

Bilo je i onih koji su komentarisali kako je na kraju svega važno da se žena dobro zabavila, nema veze što se osramotila pred svima. Bilo je i onih koji su rekli kako je važno da su i devojka i perika otišle u istom pravcu, te da šteta nije velika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)