Zanimljivosti

"NAMERNO SAM OBRUKALA MUŽA NA GODIŠNJOJ PROSLAVI FIRME": Zanosna brineta povukla potez o kom svi pričaju! (VIDEO)

Snimak neočekivanog plana osvete bračnom partneru postao je viralan na mrežama.

20.12.2023 15:00

"NAMERNO SAM OBRUKALA MUŽA NA GODIŠNJOJ PROSLAVI FIRME": Zanosna brineta povukla potez o kom svi pričaju! (VIDEO)
Tiktok/sunrisemaemae

Kraj kalendarske godine je vreme kad većina firmi organizuje proslave za zaposlene. Oni koji su u braku obično dolaze na proslave sa ženom, odnosno mužem, kako bi se zajedno zabavili i družili sa većim brojem ljudi. To je, ujedno, i prilika da supružnici upoznaju svoje „bolje“ ili „jače polovine“ sa kolegama i pohvale se svojim emotivnim izborom.

Ali, ovakve proslave nekada mogu da se pretvore u lični fijasko iz različitih razloga. To se dogodilo i suprugu jedne tiktokerke koja je rešila da ga na božićnoj proslavi koju je organizovala njegova firma pošteno obruka. Iako na mrežama često deli snimke na kojima se čini da sa suprugom i decom živi idiličnim životom, najnoviji video ne ide tome u prilog.

Tiktokerka iz Luizijane odabrala je za odlazak na božićnu proslavu sa mužem atraktivan crveni kombinezon koji je ocrtao svaki mišić na njenom telu. Duboki dekolte i bujne grudi bile su u prvom planu. Lepa brineta uvila je dugu kosu u lokne, a stajling je zaokružila obućom sa platformom i malo jačom šminkom koja je istakla njene lepe crte lica.

Iako bi zbog izbora garderobe svakako bila zapažena na korporativnoj proslavi na koju ju je suprug poveo, ona je rešila da zbog nečeg drugog bude u centru pažnje. Atraktivna brineta pokazala je svojim pratiocima na TikToku neuobičajene plesne korake koji su bili aktuelni šezdesetih godina prošlog veka, a koji danas u najmanju ruku deluju čudno i smešno.

- Spremna sam da odem i osramotim muža na božićnoj proslavi koju organizuje firma u kojoj radi. Kakvi su moji plesni pokreti? – upitala je ova tiktokerka, demonstrirajući potom kako izgleda njen ples.

Zabavan snimak ubrzo je postao viralan, a lepa brineta nije otkrila šta joj je suprug zgrešio i zbog čega mu je priredila ovakvu osvetu. Pratioci su mahom hvalili njen atraktivni izgled, ne obraćajući pažnju na bizarne plesne pokrete koje je ova mlada žena izvela.

 

 

- Kraljice, prelepo izgledaš!

- Divno je što si u formi - bili su neki od komentara ispod "pretećeg" snimka "drvenog plesa" koji je ova tiktokerka podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)