Zanimljivosti

RASPRAVLJALA SE S NEKIM PREKO TELEFONA: Brat je skočio kao oparen kad je čuo da neko preti njegovoj sestri! (VIDEO)

Bez razmišljanja je želeo da se razračuna sa osobom s druge strane žice.

21.12.2023 11:40

RASPRAVLJALA SE S NEKIM PREKO TELEFONA: Brat je skočio kao oparen kad je čuo da neko preti njegovoj sestri! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thebandmcmillan

Imati brata ili sestru najveće je blago jer imate i prijatelja za ceo život. bez obzira na međusobne čarke i razmirice posebno kad su deca, svaki brat će bez razmišljanja da skoči i zaštiti svoju sestrucu ako je to potrebno. Čak i ako je u pitanju samo telefonski razgovor.

Upravo to se dogodilo na snimkiu koji je jedna tiktokerka postavila na mreže. Na snimku se vide dve devojke i jedan mladić kako opušteno gledaju televiziju. Jedna od devojka razgovara telefonom i očigledno se raspravlja s nekim jer je sve više ljuta i počinje da kipti od besa.

Printscreen/TikTok/thebandmcmillan

Tiktokerka je želela da sazna kako bi reagovali njeni brat i sestra u situaciji da se posvađa sa nekim

 

Hteli to ili ne njen brati sestra slušaju kako se ona raspravlja s nekim preko telefona.

- Molim? Šta misliš ko si ti? Ako imaš neki problem doći ću da ga rešimo! Kako ti to zvuči- počela je da viče devojka u slušalicu.

Brat i sestra su utišali TV i pokušali da čuju sa kim razgovara. Kako ona nije reagovala pitali su je u pola glas s kim priča. Ali, ona je nastavila i rasprava je bila sve žešća.

- Nemoj tako da razgovaraš sa mnom? Da li se šališ? Ne, jaću doći tvojoj kući...Slobodno izađi napolje... Prebiću te - vikala je ona.

Njenom bratu kao da je prak na oči. Skočio je sa kreveta i pokušao da joj preotme telefon i razračuna se sa nepoznatom osobom koja je pretila njegovoj sestrici. U jednom trenutku polazi mu za rukom da joj uzme slušalicu.

- Halo, ko je to? - vikao je mladić iz sveg glasa očligledno i sam iznerviran.

Pošto se niko nije čuo sa druge strane njegova sestra je počela da se smeje i objasnila o čemu se radi. Ona je zapravo želela da testira brata i kako bi se on ponašao u slušaju da je neko zaista napdne pa je isfingirala ceo razgovor. 

Usledili su brojni komentari, a većina muškaraca koja ima sestre su priznali da bi oni uradili potpuno istu stvar.

- Ali način na koji je on rekao u jednom trenu "smiri se" a u sledećem bio spreman za okršaj.

- Želim tvog brata.

- Brat je u fazonu sve će da polomi zbog sestre.

- Moja braća i sestre bi definitivno uradila isto.

- On je spreman da krene i razračuna se s svima koji se usuđuju samo da popreko pogledaju njegovu sestru, a kamoli da je tako iznerviraju.

- Bravo za brata! Tako reaguje pravi muškarac- bili su neki od komentara.

Tiktokeri su se smejali zbog cele situacije rekavši devojci da je srećna jer ima takvog brata. Sa druge strane mnogima je bila smešna njegova reakcija za koju su rekli kako je tipično "muška". 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)