Zanimljivosti

NARUČILA JE PRAZNIČNE HELANKE NA INTERNETU: Kristina se šokirala kad ih je obukla jer je shvatila da ima bizaran detalj na bezobraznom mestu! (VIDEO)

Njen snimak postao je veoma popularan na Tik Toku a komentari se samo nižu.

16.12.2023 13:02

NARUČILA JE PRAZNIČNE HELANKE NA INTERNETU: Kristina se šokirala kad ih je obukla jer je shvatila da ima bizaran detalj na bezobraznom mestu! (VIDEO)
Tiktok-christinasmithmcculley

Kristina Smit Mekali je plavuša srednjih godina koja je rešila da naruči helanke preko interneta koje su u prazničnim bojama, tačnije sa crveno-belim prugama. Pošiljka je stigla i ona je sva srećna obukla helanke uz oversajz crni džemper. Stala je ispred ogledala i umalo nije pala u nesvest kad je videla bizaran detalj na helankama tačno u predelu međunožja.

Kako su u pitanju praznične helanke izgleda da je među detaljima trebalo da se nađe i maleni Deda Mraz na butini. Iz nekog razloga Deda Mraz kao da je izostao pa je na šavu virila samo jedna njegova ruka. Problem je bio što je ta ruka bila ni manje ni više, već u predelu međunožja. Slučajno ili namerno, tek izgledalo je kao da ručica Deda Mraza izviruje iz njenog međunožja.

Tiktok-christinasmithmcculley

Kristina Smit Mekali i ručica Deda Mraza na nezgodnom mestu

- Trenutak kada sam postala popularna na Tik-toku je onaj kada sam objavila helanke koje sam prvi put naručila od jednog onlajn brenda. Izgleda da je Deda Mraz bio malo nevaljao - stajalo je u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je dobio veliki broj pregleda i komentara.

- Toliko sam se smejala kada sam spazila odakle dopire ručica Deda Mraza da su mi suze pošle!

- Skorije me ništa nije ovako nasmejalo!

- Vredelo je naručiti te helanke, nasmejali ste mnoge.

- Svaki put kad gledam mi je smešno.

- Savršeno vam stoje, obucite neku suknjicu preko i samo napred!

Kristina je poslušala pratioce, pa je preko helanki obukla crni sportski šorts, koji je prikrio neprikladnu ručicu i crveni novogodišnji duks, pa se usnimila u prazničnom raspoloženju.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)