Zanimljivosti

ZATRAŽILA OD DEDA MRAZA POKLON KOJI JE NEMOGUĆE DOBITI! Devojka u suzama grcala i molila da joj ispuni želju

Snimak koji je objavljen na TikToku preko noći je postao viralan zbog krajnje neobične želje koju je jedna tinejdžerka tražila za Novu godinu.

22.11.2022 11:01

ZATRAŽILA OD DEDA MRAZA POKLON KOJI JE NEMOGUĆE DOBITI! Devojka u suzama grcala i molila  da joj ispuni želju
Printscreen/tiktok/rezpect.women

Bliže se novogodišnji praznici i svi će poželeti najlepše želje i da im nova godina donese mnogo lepih stvari. Iako se nekima želje svode na materijalne stvari, većina poželi ono osnovno, ali i najvažnije - zdravlje i ljubav.

Deda Mrazovi koji se već ovih dana mogu sresti po tržnim centrima, ali i na ulicama, često neočekivano iznenade decu, pa i odrasle, darujući im neku sitnicu. A mnogi koji su ikada imali priliku da sretnu Deda Mraza znaju da je to i način da sa njim podele svoju najveću želju za narednu godinu. Upravo to je bila namera jedne tinejdžerke koja je čuvenom Mrazu sela u krilo i zatražila od njega poklon. Sve bi bilo u redu da je na licu imala osmeh i izrekla konkretnu želju koju je moguće ispuniti. Međutim, ona je gospodinu u crvenom odelu i s velikom belom bradom sela u krilo grcajući u suzama, zatraživši od njega da joj pokloni, ni manje ni više, nego dečka

Snimak ovog događaja nastao je u jednom tržnom centru, a proširio se društvenim mrežama i bukvalno preko noći postao apsolutni hit.     

Devojčica je uporno, grcajući u suzama, objašnjavala starcu da je imala dva bezuspešna sastanka sa momcima i da želi dečka. Jedva je dolazila do reči, a jedna žena joj je dodavala maramice kako bi se obrisala. Deda Mraz je, s druge strane, pokušavao da je uteši, ali i priznavši kako on ne može da joj ispuni takvu želju.

Korisnici mreža su se na taj video slatko ismejali, ali je bilo i onih koji su situaciju nazvali veoma tužnom.

- Jadna devojka -

- Način na koji je rekao: "znaš šta", pmislila sam da će reći "Ja to mogu da uradim" -

- Jadna devojka, toliko je emotivna, nadam se da će pronaći nekoga ko je voli uskoro -

- Moje svakodnevno stanje -

- Ja pitam Mraza svake godine, možda mi se posreći - šalili su se neki korisnici.

I dok su neki devojku okarakterisali kao običnu studentkinju ili učenicu željnu pažnje, mnogi su u tome videli tužnu situaciju sa kojom se devojka suočava. Bilo je i onih koji su joj poželeli sreću i rekli da uživa u životu, a da će taj poklon doći na red kad-tad.

Pojedinci su u toj situaciji prepoznali sebe, ali i naglasdili da na sve treba gledati pozitivno i da se takve stvari dešavaju spontano, to jest da ih je nemoguće naručiti.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)