Zanimljivosti

IMA 37 GODINA, A I DALJE ŽIVI SA RODITELJIMA: Kada je otkrila razlog ovakve odluke, usledili su surovi napadi na društvenim mrežama (VIDEO)

Lindzi Džejn Gordon je spisateljica i Tiktokerka koja nema partnera, živi sa porodicom iako je na pragu četrdesete.

15.12.2023 21:02

IMA 37 GODINA, A I DALJE ŽIVI SA RODITELJIMA: Kada je otkrila razlog ovakve odluke, usledili su surovi napadi na društvenim mrežama (VIDEO)
tiktok-lindseyjanegordon

Lindzi Džejn Gordon (37) je spisateljica iz Velike Britanije, koja je privukla veću pažnju medija zbog činjenice da ima blizu 40 godina, a i dalje živi sa roditeljima. Ova žena ima blizu 15.000 pratilaca na Tik-toku, a mnogima je odgovorila i razloge zbog kojih još uvek živi sa svojima.

- Sa 18 godina sam završila srednju školu, odselila se od kuće i upisla studije prava. Diplomirala sam 2008. što i nije bila neka preterano uspešna godina za sticanje diplome i traženje posla zbog finansijske krize. Neko vreme sam živela u Francuskoj, zato što sam tamo radila u njihovom skijaškom centru. Naredne godine sam otputovala na tri meseca da obiđem Australiju i Novi Zeland, kada sam se u potpunosti zaljubila u Sidnej i odlučila da živim tamo - započinje svoju priču na Tik-toku Gordonova, a o njoj je pisao i San.

@lindseyjanegordon Because l want to. I'm the happiest I've been in a very long time. That's literally it. And any reason why you're still at home is valid too. #Over30TiKTok #livingwithparents #beingsingle #millenials ♬ original sound - Lindsey Jane Gordon - Writer

Budući da se zaljubila u Sidnej, Lindzi je tamo i živela od 2009. do 2013. godine.

- Posle nepunih pet godina provedenih u Sidneju, zbog komplikacija oko boravišne vize, morala sam da se vratim za Veliku Britaniju. Tako sam se 2014. godine vratila u London, gde sam radila u banci, pa sam mogla sebi da priuštim stan. Zatim sam 2017. godine poželela da obiđem Singapur. Toliko sam zavolela to mesto, da sam tamo ostala da živim do 2020. godine. Obožavala sam Singapur, ali mrzela sam svoj posao, a jedini prijatelj koga sam imala i sa kojim sam delila samoću bio je moj pas. Kada se desila pandemija KOVID-19 možete samo da zamislite koliko je ekstremno bilo u Singapuru, tako da sam se vratila za Englesku. Iako sam to sebi mogla da priuštim, nisam više želela da živim sama i uselila sam se kod roditelja - objašnjava ova žena.

Lindzi je osetila sve čari studiranja, raznih poslova, samostalnog života, putovanja po svetu i življenja u najrazličitijim mestima na svetu. Posle svega odlučila je da je njen dom još uvek u kući njenih roditelja.

- Još uvek sam singl, što znači da nemam partnera sa kojim bih živela ili osnovala porodicu. Iako to mogu sebi da priuštim, ne želim da živim sama. Ovako sam okružena ljudima koje volim i živim sa njima isključivo zato što sama to želim. Govore mi u komentarima da sam previše stara da bih živela sa mojima, ali ne interesuju me tuđa mišljenja - istakla je ova žena.

 

@lindseyjanegordon Seriously #youdoyou too! Right now, if #livingwithparents works for you and your family and is enabling you ALL to SURVIVE this shit show of an economy then keep doing it. #single #millennials #over30tiktok #comparison #costofliving #costoflivingcrisis #CapCut ♬ original sound - Lindsey Jane Gordon - Writer

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)