Roditeljstvo

GODINAMA NISU VIDELE OČEVE: Emotivan susret dece sa svojim roditeljima rasplakao je ceo svet (VIDEO)

Njihov posao je zahtevao razdvajanje od ćerki i do dve godine, a evo kako je proteklo dugoočekivano viđenje.

05.11.2023 17:00

GODINAMA NISU VIDELE OČEVE: Emotivan susret dece sa svojim roditeljima rasplakao je ceo svet (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@us.army.news

Rad van svoje zemlje za mnoge je izuzetno težak jer zahteva ne samo razdvajanje od najmilijih već i izuzetno retke dolaske kući. Roditelji koji su primorani na takav način života znaju koliko to ume da bude bolno. Često odsustvo od kuće pogotovo u dužem periodu je pravo iskušenje za mnoge porodice, a koliko je to razdvajanje teško, naročito za najmlađe članove pokazuje i jedan snimak koji svanuo na stranici američke vojske.

shutterstock.com

Veza između očeva i ćerki je posebna i gradi se još u najranijem detinjstvu

U objavi koja je sakupila 2,3 miliona sviđanja pojavljuju se očevi koji se vraćaju kući nakon dužeg vremena službe u profesionalnoj vojsci. Na prvom snimku otac nakon dve godine dolazi po ćerku i čeka je nakon škole da izađe iz autobusa. U dirljivom snimku vidi se kako je prati pogledom dok ona prolazi pored njega ne videći ga, a onda je doziva da bi devojčica u narednom trenutku potrčala ocu u zagrljaj, bacivši svoj ranac na zemlju. U drugom snimku drugi otac odlazi u vrtić po svoje dve devojčice i njihov susret je emotivan kada shvate da je pred njima otac kojeg nisu mesecima videle. Prva devojčica od šoka deluje prestrašeno grleći svog oca, a druga kroz plač dočekuje očev zagrljaj jer svog tatu nije dugo videla dok ih druga čeka da se pozdrave.

Emotivni snimci roditeljske ljubavi i devojčica koje su željne očevog prisustva u svom životu, dirnuli su mnoge, a većina je priznala kako se i rasplakala.

- Svaki od klipova me je dirnuo u srce i suze su same klizile po licu jer sam bio tamo.

- Ćerka u crvenom, njene oči su toliko emotivne. Možeš pročitati šta je zapravo osećala. Hvala vam na službi, drago mi je da ste stigli kući.

- Ovo me je rasplakalo, kao nekog ko nikad nije doživeo očevu ljubav

- Najbezbednije ruke za svaku ćerku su očeve ruke.

- Ljubav i poštovanje za svakog službenika bilo muškarca ili ženu koji žrtvuju svoje živote - bili su neki od komentara.

Mnogi su priznali kako ih ovakvi snimci čine emotivnim i da izazivaju suze na njihovom licu. Drugi su ispričali svoja iskustva koja su slična, a jedna devojka je rekla kako vrlo dobro zna taj osećaj kad se čeka neki član porodice jer je na svog oca koji je bio u zatvoru čekala 7 godina.

Među komentarima je bilo i muškaraca koji su priznali kako ih je video dirnuo i da su se i oni rasplakali. Bilo je i onih koji su rekli kako je ovakva veza između očeva i ćerki divna i da je divno imati nekoga ko je toliko srećan da te vidi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)