Brak i veze

PAR SE SVAĐAO NASRED ULICE NE SLUTEĆI ŠTA IH ČEKA: Bakica se pojavila niotkuda i zauvek im promenila sudbinu, nisu mogli da zaustave suze (VIDEO)

"Ovaj muškarac definitvno ima svog anđela čuvara"

25.10.2023 19:01

PAR SE SVAĐAO NASRED ULICE NE SLUTEĆI ŠTA IH ČEKA: Bakica se pojavila niotkuda i zauvek im promenila sudbinu, nisu mogli da zaustave suze (VIDEO)
Instagram-savelifemotivation

Mnogi  ljubavni parovi imaju problema u vezi, a neretko ih mnogi rešavaju na ulici koja nije idelano mesto za tako nešto. Upravo takvu situaciju imao i jedan par. Naime, dvoje mladih ljudi žustro se prepiralo nasred ulice. Budući da je svađa potrajala, u međuvremenu je bakica prošla pored njih. Ova starija žena se očigledno vraćala sa pijace i imala je punu torbu voća, a onda joj se desila nezgoda. Ne zna se da li se ovoj baki torba prosula slučajno ili je ovim gestom želela da prekine svađu dvoje ljubavnika, tek sve zalihe voća su ispale iz torbe i otkotrljale se niz put.

Devojka koja je očigledno momka napadala zbog nečega je u trenutku bila ometena količinom voća koje se prosulo starijoj gospođi. Ona tako prekida svađu na trenutak kako bi pomogla bakici. Momak je nekoliko trenutaka gledao neodlučno za devojkom, a onda je i on prišao kako bi i on pomogao. Kako je muškarac prešao na drugu stranu desao se nesvakidašnji incident.

Naime, ogromna teška kutija pala je sa visine tačno na mesto na kome je ovaj muškarac stajao sekundu ranije. Najverovatnije je bio građevinski materijal u pitanju, a posledice pada tolike količine tereta sa velike visine bi za muškarca bile kobne, da se nije pomerio. Starica je ostala zapanjena, držeći se za grudi pošto se gromada strovalila na zemlju. Momak ju je utešno zagrlio, a posle nje zagrlio je i svoju devojku koja je zapanjeno stajala takođe pridržavajući se za grudi. Tako je ovaj par iz početne svađe, na kraju završio u prisnom zagrljaju.

- Verujte u Boga - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio više od 31.000 sviđanja, a mnogi su u komentarima potencirali kako ništa u životu nije slučajno.

- Ta starica zapravo uopšte nije bila baka, već sam anđeo koji im je poslat.

- Ovaj muškarac definitvno ima svog anđela čuvara!

- Starica se pojavila niotkuda, kao da ju je sam Bog poslao!

- Sam znak od Boga da ovo dvoje ljudi treba da se poštuju i vole, a ne da se svađaju.

- Ponekad nam sudbina pokaže sve!

- Možda je ovaj snimak isceniran, ali poruka je jasna, Bog je svuda oko nas i samo će nas ljubav spasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)