Zanimljivosti

ODRASTAO JE SA SEDMORO BRAĆE I OČEKIVAO JE ISTO TAKVU PORODICU! Evo kakav je život za njega imao plan, ovome se nije nadao (FOTO)

Jedna porodica je pokazala da je sasvim nebitno ko je čini, devojčice ili dečaci, kada postoji ljubav i sloga.

06.09.2023 11:00

ODRASTAO JE SA SEDMORO BRAĆE I OČEKIVAO JE ISTO TAKVU PORODICU! Evo kakav je život za njega imao plan, ovome se nije nadao (FOTO)
Printscreen/TikTok/whataboutaub

Porodica je glavni temelj i smisao života, barem većine i mnogi teže velikim zajednicama kada odluče da se skrase. Želje supružnika u pogledu dece se nekada razlaze i dok jedan želi devojčicu, drugi želi sina. Ipak, u svemu tome najvažnije je da deca budu zdrava, međutim, skrivena želja mnogih supružnika često se bazira na modelu porodice u kakvoj su odrastali.

Među mladima sve više je trend velika porodica pa se višečlane zajednice susreću najčešće tamo gde ima uslova i gde roditelji mogu da priušte svojoj deci gotovo sve. To je pokazala i jedna sedmočlana porodica čija je istorija rađanja dece vrlo zanimljiva, kao i njihova očekivanja. 

Printscreen/TikTok/whataboutaub

Majka je u snimku pokazala šta je otac očekivao a šta je dobio

Naime, kako Ejbri Džouns, na svom Tiktok nalogu otkriva u jednoj objavi, njen suprug je odrastao sa sedmoro braće i logično je očekivao barem jednog sina u njihovoj porodici. Ipak, kako je život nepredvidiv i donosi iznenađenja, on je sada otac čak pet kćeri dok je jedno dete na putu. 

Budući da njegov pol još uvek nije poznat roditeljima, njih dvoje se nadaju da će ovog puta to biti dečak. U opisu objave koju je objavila novopečena mama po šesti put piše "neću se zaustaviti dok mu ne ispunim san". Na Tiktoku se povela diskusija o tome da treba jednako voleti i želeti decu i da su roditelji blagosloveni ako imaju i jedno dete.

- Nadam se da su ove devojčice ipak voljene

- Neki ljudi su blagosloveni sa toliko dece, a šta bih ja uradila da imam jedno

- Reci mu da će bar imati toliko mnogo zetova jednog dana

 

@whataboutaub Not stopping till I make his dream come true. @Josh Jones #girl #utah #girlmom #pregnant #momlife #goals #fyp #viral ♬ original sound - Aubree Jones

 

- Nadam se da je devojčica.

- Nadam se da će vam se san ostvariti.- bilo je komentara.

Mnogi su se nadovezali u komentarima rekavši kako je život nepredvidiv i da nam priređuje često iznenađenja koja treba prihvatati. Ovu influenserku i mamu koja u svojoj biografiji piše da je i "viralni trener" prati 1,6 miliona ljudi.

Njene objave su često fokusirane na njenu višečlanu porodicu o čijim aktivnostima i zajedničkim trenucima često obaveštava svoje pratioce. 

Među najinteresantnijim objavama je između ostalog i ona gde influenserka svom suprugu saopštava za trudnoću koja je šesta po redu.

Čovek je u početku šokiran, teško prihvatajući činjencu da će ponovo postati otac dok je nekoliko puta pita "da li si ozbiljna?" nakon što mu ona odgovara da pretpostavlja kako je test tačan iako je star i da će ga ponoviti. Muškarac se histerično smeje dok u jednom trenutku menja boju glasa spustivši se na pod i prekrivši rukama lice. 

Ipak, porodica u objavama deluje poput drugih srećnih i ispunjenih porodica u kojoj vlaga sloga i ljubav i veliko iščekivanje novog člana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)