Zanimljivosti

CELU NOĆ JE LUMPOVAO SA DRUŠTVOM: Pijani sin se pojavio na kućnom pragu, usledila je neočekivana reakcija njegove majke! (VIDEO)

Umesto da se postidi on je rešio da sve preokrene u svoju korist.

16.12.2023 21:00

CELU NOĆ JE LUMPOVAO SA DRUŠTVOM: Pijani sin se pojavio na kućnom pragu, usledila je neočekivana reakcija njegove majke! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/verusik949

Izlazak sa društvom je uobičajeni period u odrastanju. Muškarci često zaginu do narednog jutra kad se kući pojave pijani. Upravo to se dogodilo jednom mladom Britancu koji je celu noć pio i lumpovao sa društvom i tek ujutru se pojavio na vratima svog doma vidno pijan.

Vrata mu je otvorila majka koja je celu noć brinula za svog sina. Ne želeći da sluša njenu grdnju mladić je rešio da se situaciju preokrene na šalu, iako njegovoj majci ništa nije bilo smešno kad je na vratima ugledala pijanog sina. 

Printscreen/TikTok/verusik949

Majke su uvek te koje sinu otvaraju vrata nakon ivraćanja iz izlska

Jedva stojeći na nogama, pijani mladić je počeo da citira svoju majku, jer je video njeno zgranuto lice i kako u neverici gleda pijanog sina na vratima. 

- Zašto me tako gledaš? Pa sada si ovde. Ulazi. gde si bio? Ooooo uđi - čuje se u snimku momak koji imitira glas svoje majke. Majka nije mogla da se suzdrži, već je počela da se smeje. 

 

Snimak je na ovoj mreži sakupio dva miliona sviđanja, a ljudi su se smejali ovoj situaciji, rekavši da se dobro snašao.

- Brat je sam sebi rekao sve.

- Moja mama ima uvek pripremljenu čašu vode pored vrata da me ispoliva ako treba.

- Ne mogu da prestanem da se smejem, pa ovo je genijalno!

- Jednom sam i ja ovo pokušao, ali mi je otac samo pružio kesu sa ručkom i poslao me na posao. 

- Svi imamo nekoga poput njega - bili su neki od komentara.

Scena na vratima ove porodične kuće je mnoge nasmejala, a većina je rekla kako ne zameraju ništa momku, budući da je mlad zbog čega mu treba tolerisati ovakve nestašluke. Drugi su se složili kako je ovaj momak domišljat i kako je uspeo da se izvuče iz ove situacije i preokrene je u svoju korist.

Ipak po mnogima mama je u celoj priči ukrala "šou", budući da se, kako su rekli. na kraju "iskulirala" i smejala sinovljevoj šali.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)