Zanimljivosti

SCENA KOJA TOPI SRCA: Pogledajte šta ovaj dečak radi svako jutro kad se probudi! (VIDEO)

Preslatki mališan trči kroz hodnik kako bi pozdravio svog mlađeg brata.

14.11.2023 10:01

SCENA KOJA TOPI SRCA: Pogledajte šta ovaj dečak radi svako jutro kad se probudi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/erin_dittmer

Imati mlađeg brata ili sestru je najlepši poklon koji su naši roditelji mogli da nam daju i to znaju svi oni koji ih imaju. Život im je ispunjeniji, zauvek imaju prijatelja i nikada nisu usamljeni. U detinjstvu je to posebno izraženo, u situacijama kada jedva čekamo da se družimo sa njima, čak i kad su male bebe i još ne umeju da se igraju. Nežnost s kojom se starija braća ili sestre odnose prema mlađima posebno dok su bebe uvek razneži odrasle.

Pixabay.com

Odrastanje uz brata ili sestru je nešto najlepše

 

Jedan dečak je na TikToku pokupio sve simpatije korisnika mreže koji su bili oduševljeni njegovim ponašanjem prema mlađem bratu i načinom na koji mu pokazuje ljubav. Na snimku se vidi kako on svakog jutra iz svoje sobe trči kroz hodnik, da bi ušao kod brata i pozdravio ga. U video-klipu se čuje kako mališan preslatko govori: "Idem u bebinu sobu", dok mu raznežena majka to odobrava kroz osmeh.

Srećan dečak u pidžami hitro juri ka sobi svog malog brata, a onda ga s vrata pozdravlja uzivkujući mu: "Dobro jutro, reci zdravo" i drži ga za ruku kroz rešetke kreveca.

Snimak je sakupio više od 350.000 sviđanja, a presladak dečak je oduševio sve na mreži. Mnogi su rekli da su ovakvi trenuci "pravi blagoslov" za roditelje i nešto najvrednije što imaju.

 

 

- Voli svoje sigurno mesto.

- To "dobro jutro" zvuči toliko nežno.

- Ovo me motiviše da rodim još jedno dete.

- Bratska ljubav je najčistija ljubav o svih!

- Ovo je božanstveno - komentarisali su korisnici mreže.

Mama je drugim ženama u snimku objasnila kako je ostala trudna sa drugim detetom kada je njen stariji sin  napunilo 18 meseci i to smatra najboljom odlukom. Kako je objasnila, među mališanima nije prevelika razlika, pa će zajedno odrastati i imati podršku jedan u drugome.

Erin Ditmer koja je objavila ovaj snimak inače voli da podeli trenutke sa svojim mališanima koji se slažu odlično. Ona voli da da svojim pratiocma kojih ima gotovo 50.000 podeli poneki recept za jela ili kolače koje priprema. Često pravi zdrave slatkiše, a dok je bila trudna sa drugim detetom detaljno je informisala svoje pratioce o nezi kože i ishrani koje se pridržava.

Erin izgleda zaista atraktivno, ima dugu gustu i jaku kosu i u njenim objavama često se može naći i neki savet za stajling, posebno u trudnoći.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)