Roditeljstvo

GODINAMA JE PRIŽELJKIVAO SAMO JEDAN POKLON: Kad je otvorio paket usledilo je nešto što njegovi roditelji nisu očekivali! (VIDEO)

Tata i mama su rešili da ga obraduju pre praznika jer je dobro dete.

23.12.2023 15:20

GODINAMA JE PRIŽELJKIVAO SAMO JEDAN POKLON: Kad je otvorio paket usledilo je nešto što njegovi roditelji nisu očekivali! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/rlewis84

Praznici su doba godine kada se najviše raduju deca zbog brojnih poklona koje dobijaju. Roditelji se trude da svoje mališane obraduju baš onim darovima koje priželjkuju. 

Međutim, jedan maleni dečak je sam štedeo pune dve godine kako bi sebi priuštio opremu za video igrice. U pomoć su mu uskočili i tata i mama koja je kamerom zabeležila kako je njihov sin reagovao kad je ugledao dugo priželjkivani poklon. 

shutterstock.com

Deca se posebno raduju poklonima za praznike

 

Rejčel Anet Levis je u jednom snimku pokazala kako je njen sin dočekao božićni poklon koji su mu pripremili ona i suprug

Stavili su pred njega ogromnu kutiju koja je bila umotana u ukrasni papir, a kada ju je otvorio čekala ga je još jedna manja.

- Dobro ste ovo umotali - prokomentarisao je dečak u snimku dok nestrpljivo otvara poklon.

Kada je napokon uspeo da otvori i manju kutiju, počeo je da se smeje, ostavivši poklon i gledajući u čudu, a onda je potrčao od sreće ka vratima svoje sobe. Dečak je svojim ponašanjem pokazao da je iznenađen i zahvalan za poklon koji je dobio, a taj trenutk je njegova majka Rejčel zabeležila okom kamere.

 

 

- Bio je srećan i otrčao je, jer nije očekivao to... Gde je otišao?

- Šta je to?

- Nije želeo da deluje previše emotivno pred vama, pa ja otrčao u sobu da plače.

- Da li je to rođendanski poklon ili je božićni došao preuranjeno?

- Preslatka reakcija. Toliko je sladak i zahvalan.- bili su neki od komentara.

Ljudi su bili oduševljeni reakcijom. Mnogi su mami i tati poručili da su uradili divnu stvar, jer su naučili sina bude zahvalan, a pored toga i da izdvaja novac za nešto što sebi želi da priušti.

U drugoj objavi mama je usnimila sina u simpatičnoj situaciji dok se igra sa kutijom od poklona, upitavši ga da li mu je od svega ona najzanimljivija. Dečak je na taj način želeo da pokaže da je srećan zbog poklona, a mnogima je to bilo simpatično. Bilo je i onih koji su majku pitali zbog čega je požurila sa poklonom, a ona je rekla da je odlučila da sinu ranije obraduje poklonom jer je dobro dete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)