Roditeljstvo

DETE SE ZACENILO OD PLAČA I NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SMIRI: O onome što je ova tetka uradila svi pričaju (VIDEO)

"Trebalo bi da dobiješ nagradu za ovo", samo je jedan od komentara.

21.12.2023 10:02

DETE SE ZACENILO OD PLAČA I NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SMIRI: O onome što je ova tetka uradila svi pričaju (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kylisodamnfine

Nećaci su u životima tetki, ujaka i stričeva nešto najlepše, a odrastanje sa njima sa sobom nosi lepe trenutke i uspomene koje se pamte za ceo život. Nestašluci i igre male dece su ono što nadahnjuje i motiviše tetke da se druže sa njima i da ih često zadirkuju ili hrane njihovu radoznalost na razne načine. 

Ipak, dešavaju se i situacije kada je i tetkama i ujacima i stričevima sve preko glave, ako ih mališani nešto iznerviraju. U tim trenucima, mnogi ne znaju kako da se ponašaju i kako da iskontrolišu situaciju koja često izmakne kontroli.

Printscreen/TikTok/kylisodamnfine

Žena je dlučila da plače kako bi naučila lekciju dečaka

Većina od njih će priznati kako ne zna kako da odreaguje u situaciji kada mališani nezaustavljivo plaču. Ipak, jedna tetka je čini se pronašla rešenje i za to, pa se snašla u neugodnoj situaciji u kojoj se nađe i većina njih.

Pošto je bila u kolima sa svojim nećakom, dečak je neprestano plakao i nije nikako mogla da ga smiri. Ona se naravno setila jedne metode koja se pokazala vrlo efikasnom pa je i ona briznula u plač. Naravno, ona je odglumila svoje suze, međutim, želela je da vidi kakva će biti reakcija deteta na taj njen potez. Pošto su paralelno plakali, jedan je valjda trebalo da odustane. Dečak se u jednom trenutku smirio i pogledao je u nju začuđeno.

- Tako ti izgledaš. Kao klovn. I sada gledaš u mene kao da ja nešto preterujem. Ti to radiš- kaže u snimku devojka ozbiljnim tonom dok je dečak posmatra ozbiljno i začuđeno.

Snimak je na Tiktoku sakupio 1,8 miliona sviđanja, nasmejavši mnoge korisnike mreže. Većina se složila da je na pravi način iskontrolisala situaciju i naučila "pameti" svog sestrića.

 

@kylisodamnfine 🙄😂 so dramatic @thaheffe_abu ♬ original sound - Kaay_Money_

 

- Ovo ću da uradim sa svojim sestrićem.

- Treba da dobiješ nagradu za ovo.

- Ono je tako zabrinut.

- To upali skoro uvek.

- Ovo je jedini način da zaustavim plač kod sestrića- bili su neki od komentara.

Mnogi su zadirkivali tetku rekavši kako je zbunjen pogled deteta govorio da on "zna zbog čega on plače ali da mu nije jasno zašto ona plače". Snimak je nasmejao korisnike Tiktoka koji su prokomentarisali da ova platforma zaista može pomoći mnogim roditeljima i tetkama sa decom jer nudi različite savete i trikove kroz šaljive sadržaje.

Neki su se složili, da princip "ogledalo" u ponašanju uvek "pali" kako kod dece tako i kod odraslih, kada krenete da reflektujete njihovo ponašanje, sigurno će doći do promene njihovog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)