Roditeljstvo

DEČAK JE POSMATRAO RODITELJE IZ PRIKRAJKA: Ono što su mu uradili kada su ga uočili da se skriva, sigruno će dugo pamtiti (VIDEO)

Za ovakvu zabavu nije bio spreman.

18.12.2023 15:01

DEČAK JE POSMATRAO RODITELJE IZ PRIKRAJKA: Ono što su mu uradili kada su ga uočili da se skriva, sigruno će dugo pamtiti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Mala deca vole da eksperimentišu i da se igraju te da na taj način hrane svoju radoznalost. Iako je većina njih oprezna u tome čak i kada su željni dobre zabave, druga deca su daleko opuštenija i otvorenija za nove izazove. Ipak, kada se drugi šale sa njima i žele da malo testiraju njihov strah, spremnost ili nešto drugo, deca nisu baš raspoložena za to.

shutterstock.com

Deca od malih nogu vole da sa roditeljima učestvuju u mnogim izazovima a često i samostaln

To je dokazao i jedan snimak na Tiktoku koji je nasmejao sve korisnike. U objavi koja je još jednom pokazala da su najmlađi pravi šoumeni i da vam mogu izmamiti osmeh i dobro raspoloženje u svakoj situaciji, prikazan je dečak koji stoji na prozoru kuće sa unutrašnje strane i posmatra roditelje koji su pretpostavlja se zalivali baštu ili prali auto.

Pošto su ga uočili na prozoru, otac je želeo da se malo našali sa njim pa je crevo sa vodom okrenuo ka prozoru želeći da ga "polije". Pošto je detetov refleks bio brz i on je pomislio da će "nastradati", zateturao se i pao unazad jer se uplašio. Međutim, brzo je ustao pa je pokušao da isprati šta se napolju dešava.

Ovaj potez tate je mnogo nasmejao korisnike mreže ali i reakcija dečaka koja je bila prirodna i urnebesna.

@barstoolsports Lil bro was off guard 💀 @Podfathers Show ♬ original sound - Barstool Sports

- Ovo je toliko ljupko, topi srce.

- On je spreman da se obračuna!

- Kada sam bio mali voleo sam kada to radi moja baka.

- Ako ovo ne radiš nisi pravi roditelj

- Pretrpeo je štetu od prskanja- bili su neki od komentara.

Iako je mnogima ovo bilo smešno, pa su pozdravili šalu roditelja, neki su rekli da nije fer i da je dečak mali te da ne zna sa čime se suočava i da ne treba testirati njegov strah i strpljenje. Drugi su u ovome videli sjajnu zabavu rekavši kako roditelji na odličan način testiraju dečakove reflekse. Neki su komentarisali kako se dečak "ne da" te da je spreman na "okršaj" i da uzvrati "udarac" kao pravi muškarac.

U svakom slučaju simpatičan video je mnoge podsetio na dane kada su oni bili roditelji dok su drugi rekli da su u sličnoj situaciji i da su ovakvi trenuci sa decom neprocenjivi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)