Ispovesti

ISPOVEST MLADIĆA IZ SRBIJE POSLE ODMORA NA TAJLANDU: "Budim se noću u hladnom znoju, a ne mogu da je izbacim iz glave"

Nisam puritanac, prevario sam svoju devojku više puta ali su to sve bile neobavezne veze, rekao je ovaj momak.

06.10.2023 21:02

ISPOVEST MLADIĆA IZ SRBIJE POSLE ODMORA NA TAJLANDU: "Budim se noću u hladnom znoju, a ne mogu da je izbacim iz glave"
shutterstock.com

Na forumu Redit pojavila se ispovest mladića iz Srbije koji je ispričao svoje iskustvo sa odmora na Tajlandu. Kako je objasnio život mu se okrenuo naglavačke nakon ovog putovanja. Da je znao šta će ga snaći nikad tamo ne bi ni otišao. 

shutterstock.com

Ima tri drugara s kojima se druži od osnovne škole pa su se zajedno zaputili na Tajland

Bila je savršena

Kako ispričao, živi u jednom manjem gradu u Šumadiji i njegov otac je već decenijama uspešan biznismen. Odrastao je u imućnoj porodici i nakon završenog privatnog fakulteta pridružio se ocu u porodičnom poslu.

- Već nekoliko godinama sam u ozbiljnoj vezi sa devojkom koja je moja srednjoškolska ljubav. Planiramo brak i decu, moji roditelji je obožavaju i smatraju da je ona idealna žena za mene. Jedinac sam ali ima trojicu drugara s kojima se družim još od osnovne škole. Dogovorili smo se da zajedno otputujemo na neku egzotičnu destinaciju i dogovor je bio da to bude Tajland - počeo je svoju ispovest ovaj mladić koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman.

Tokom putovanja u avionu su zbijali šale i jedva su čekali da uživaju u prelepim plažama i naravno barovima.

- Sećam se da je jedan moj prijatelj u šali rekao da moramo da se pazimo tranvestita kojih ima dosta u toj zemlji. Jednoglasno smo se složili da: "Šta se desi na Tajlandu ostaje na Tajlandu". Ja  sam prilično lepuškast i to mi devojke govore od vremena kad sam bio klinac, a uz to i redovno treniram. Nisam puritanac, prevario sam svoju devojku više puta ali su to sve bile neobavezne veze i se*s za jednu noć - ispričao je on.

Po dolasku na Tajland smestili su se u luksuzni hotel i njihova avantura je počela. Jedne večeri bili su u lokalnom baru ispijali piće, šalili se i uživali.

- Čim sam ušao u taj bar primetio sam prelepu tamnokosu devojku. Nije ličila na klasične Azijatkinje kao da je bila meleskinja. Obučena u kratku usku, crvenu haljinicu mogao sam da je odmerim od glave do pete. Bila je savršena, od prelepih jedrih grudi, uzanog struka do dugih nogu. Bez stida mi je prišla kad sam se vraćao iz toaleta i tako smo se upoznali - rekao je on.

Pixabay.com

Nije ni slutio šta će biti kad je poveo sa sobom u hotelsku sobu

Šok su spavaćoj sobi

Naredna tri sata proveli su u opuštenom ćaskanju. Kad su ga drugari pozvali da se vrati u hotel rekao im je da idu bez njega da će on doći kasnije sam taksijem.

- Nisam mogao da skinem pogled sa moje nove poznanice. Toliko je bila lepa i kad sam je uhvatio za ruke video sam da ima duge, lepe prste. Ispričala mi je da je nekad njena porodica bila bogata, da je kao dete svirala klavir ali da je njen otac imao problem sa pićem i kockom i da je prokockao porodično bogatstvo. Ona radi u nekoj kompaniji u telemarketingu. Toliko me je uzbudila da sam je pozvao da dođe kod mene u hotel na piće što je ona bez zadrške prihvatila - ispričao je on.

Ošamućni od alkohola ljubili su se u taksiju i kako je priznao nije mogao da dočeka da dođe kod njega u sobu.

- Već s vrata smo se dohvatili. Ne sećam se da sam ikad u životu bio toliko uzbuđen da sam je bukvalno gurnuo na krevet, a ona se nije bunila. U trenutku kad sam je uhvatio za međunožje dok me je pohotno ljubila po vratu kao da me je grom udario. Lepotica koja se uvijala pod mojim prstima nije bila žensko. Zadigao sam joj haljinu i video gaćice koje su stezale penis. "Šta si ti?" - vrisnuo sam u šoku, a ona je pokušavala da me smiri mazno se uvijajući oko mene. S gađenjem sam je odgurnuo, ali je ona ili on, ni ne znam šta je, nastavila da me mazi. Kad me je uhvatila za polni organ skočio sam s kreveta kao oparen. Objasnio sam joj da nisam gej i da odmah napusti moju sobu. Govorila je da će nam biti prelepo, da se opustim i uživam, a ona će mi prirediti noć kakvu ću pamtiti ceo život. Međutim, nisam pristao i jedva sam uspeo onako raščupanu i polugolu da je izbacim iz sobe i zaključam vrata za njom - iskren je bio ovaj mladić.

Foto: Shutterstock

Noćima je sanja i budi se u hladnom znoju zbog devojke sa Tajlanda

Noćima je sanjam

Sutradan je ceo dan proveo u sobi i na pitanje prijatelja zašto neće s njima na plažu rekao im je da se ne oseća dobro, da verovatno ima trovanje hranom.

- Samo sam želeo da što pre i što dalje odem odatle. Nisam hteo više ni na plažu, ni na bazen ni u provod. Život mi se zgadio. Sreća pa smo se za dva dana vraćali kući tako da nisam morao dugo da se pretvaram da sam bolestan. Kad smo sa koferima krenuli ka aerodromu ugledao sam je u hotelskom baru u istoj crvenoj haljini koju je nosila one večeri. Diskretno mi je mahnula i poslala poljubac, a ja sam se pravio da to nisam video - dodao je on.

Prema njegovim rečima pakao je počeo kad se vratio kući.

- Noćima ne mogu da spavam, a i kad zaspim sanjam nju i kako imamo se*sualni odnos. Budim se okupan hladnim znojem, ali ne mogu da je izbacim iz glave. Moja devojka je primetila da se čudno ponašam, ali ne želim nikome da kažem šta se tamo dogodilo. Nikad me nisu privlačili muškarci, potpuno sam zbunjen i očajan. Bojim se da moj otac nešto ne nasluti, jer znam da bi me se preko novina odrekao kad bi samo pomislio da sam gej. Imam osećaj da ću poludeti i završiti u ludnici, ni sam ne znam šta da radim - završio je svoju ispovest ovaj mladić.

Usledili su brojni komentari.
- Brate, ti si gej jedan na jedan, što pre to prihvatišđ bolje za tebe.

- Ne mora da znači, ti tranvestiti mogu da budu kao prave žene.

- Najbolje bi bilo da potražiš stručnu pomoć, nekog ko će ti pomoći da to prevaziđeš i shvatiš šta si i šta želiš. Od sebe, brate, ne možeš pobeći - bili su samo neki od komenatara na njegov post.     

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Srebrni

07.10.2023 21:16

Decko jedini lek ti je da se vratis na Tajand i dovrsis zapoceto!Jad osataris deckića vratićes se izlečen!