Brak i veze

BILA JE NA PRVOM SASTANKU, A KAD JOJ JE PARTNER OTIŠAO DO TOALETA, DOBILA JE ANONIMNU PORUKU: Ono što je pisalo u njoj izaziva strah (FOTO)

Dečko koji je sedeo za susednim stolom i slušao ceo njihov razgovor, napisao je na poleđini računa nešto veoma bitno i dao ovoj mladoj dami.

04.01.2024 20:00

BILA JE NA PRVOM SASTANKU, A KAD JOJ JE PARTNER OTIŠAO DO TOALETA, DOBILA JE ANONIMNU PORUKU: Ono što je pisalo u njoj  izaziva strah (FOTO)
Shutterstok

Prvi sastanak može biti uzbudljiv, ali i malo nervozan jer se upoznajete sa nekim novim. Normalno je osećati nervozu ili uzbuđenje zbog svega nepoznatog što vas očekuje. To je prirodna reakcija jer ne znate šta da očekujete. 

Taj prvi izlazak uglavnom uključuje razgovor o osnovnim stvarima poput hobija, posla, interesovanja i drugih neobaveznih tema. Takođe trebalo bi imati u vidu da se osoba koju upoznajete po prvi put najviše potrudila kako bi ostavila što bolji utisak. Ako tad stvari "ne štimaju", najverovatnije nikada ni neće. 

shutterstock.com

Prvi sastanci puni su uzbuđenja

Žena imena Hejdija podelila je netipično iskustvo koje je imala na prvom sastanku sa jednim momkom. Hejdija je neobavezno ćaskala sa dečkom koga je te večeri upoznala i nije imala predstavu šta će svega nekoliko minuta kasnije uslediti. Nije slučajno da svaka priča prestaje u taksiju ili ispred konobara, jer ne želite da drugi slušaju vaše lične stvari. Međutim, ovoj devojci se desilo da je kompletnu komunikaciju između nje i mladića čuo još jedan momak, budući da je sedeo u neposrednoj blizini, očigledno sam.

Naime, kada je Hejdijin pratilac otišao do tolaeta, ovaj momak je ostavio Hejdiji ceduljicu. Devojka je čak naglasila da je primila pisamce od gej dečka, očigledno da bi skrenula pažnju, da taj slučajni “saučesnik” u razgovoru nije imao nikakve namere da nju zavede. Ono što je pisalo na pisamcetu zapanjilo ju je.

- Previše “znakova upozorenja”! Beži! Budi bezbedna, dušo - pisalo je na poleđini računa, a o tome je pisao i Miror.

Izlazak se brzo završio, a postupak nepoznatog muškarca pohvalili su svi koji su videli Hadijinu objavu. 

- Ne mogu da zamislim koliko je bilo “crvenih zastavica” kada je ovo primetio potpuni stranac za stolom pored tebe - pitao se jedan mladić.

Hejdija je na to odgovorila da su crvene zastavice bile crvene kao što su bili i njeni nokti.

- Iskreno, nije bilo tako loše sve dok taj muškarac nije izašao iz kupatila. Sve što je rekao nakon izlaska i te poruke je bila velika crvena zastava - objasnila je ova devojka.

 

 

Hejdija je iskustvo podelila i na mreži X, nekadašnjem Tviteru, a usledilo je mnoštvo komentara.

- Da sam dobio tu poruku, odmah bih mu klimnuo glavom u smislu „cenim to“ i završio sastanak ranije.

- Niko neće videti crvene zastavice brže od drugog čoveka koji sedi tu.

- Da ne budem dramatičan, ali ovaj savet bi vam bukvalno mogao spasiti život

- Jednom sam otišla na sastanak za šankom i šanker je bio super ljubazan prema meni i pomalo nepristojan prema mom partneru. Sećam se da sam se pitala da li je to crvena zastavica. Ispostavilo se da jeste i bio je u pravu.

- Nisu sve devojke sjajne u prepoznavanju znakova, propustila sam ih nekoliko, bilo bi lepo imati nekog autsajdera koji je objektivan da primeti ove znakove.

- Možda je to samo bilo pravo upozorenje - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)