Ispovesti

OTIŠAO JE NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, ONO ŠTO JE TAMO ZATEKAO IZBEZUMILO GA JE: Pobegao je koliko ga noge nose (VIDEO)

Ugovoren brak čekao ga je iza ćoška.

29.11.2023 16:58

OTIŠAO JE NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, ONO ŠTO JE TAMO ZATEKAO IZBEZUMILO GA JE: Pobegao je koliko ga noge nose (VIDEO)
Tiktok

Jedan muškarac je postao viralan na TikTok-u nakon što je opisao svoju prvu večeru sa devojkom kao pravu noćnu moru. Video je sakupio preko 20.000.000 pregleda, a razlog tome su bile specijalni gosti koje su se pojavili u restoranu sa devojkom Prijankom.

Zakir Sidiku opisuje sebe kao "viralnog indijskog čoveka na TikToku sa crnim pojasom u prvim sastancima". U jednoj od priča koje je ispričao, priznao je svoje traumatično iskustvo. Prijankin profil na Bumble-u, aplikaciji za onlajn upoznavanje, glasio je: "Ili ovo ili dogovoreni brak." Sidiku je ovaj opis shvatio kao šalu. Dogovorili su se da odu na indijsku hranu za njihov prvi sastanak.

Shutterstock

Upoznali su se putem aplikacije za sastanke

Međutim, kada su stigli u restoran, Prijanka ga je odvela do stola gde su već sedele dve osobe, njeni roditelji. Mladić je bio zatečen, ali je uspeo da sačuva prisebnost i pozdravi roditelje svoje partnerke. Tokom večere, roditelji su postavljali pitanja Sidiku o njegovom životu i drugim biografskim informacijama. Na kraju večere, Prijankin otac je zatražio da i on pozove svoje roditelje da im se pridruže, što je dodatno iznenadilo mladića koji je već bio dovoljno šokiran razvojem događaja

 

 

- Rekao sam kako moji roditelji ne mogu da dođu jer žive daleko. Mislio sam da je ovo je*eni sastanak sa mnom i Prijankom i nisam imao pojma da će se roditelji uključiti. I verovatno ćemo sklopiti ugovoreni brak na prvom sastanku! Pa sam bio kao, tako mi je žao. Kao što moji roditelji, znate, nisu u blizini i neće moći da dođu - rekao je ovaj mladić prepričavajući dešavanje sa sastanka koji će sigurno dugo pamtiti.

Nije javno govorio o tome da li se ikada više video sa svojom partnerom, međutim, sudeći po ovoj javnoj ispovesti realnije je da se njihova priča završila ovim porodičnim sastankom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)