Ispovesti

POSLE 11 GODINA SAZNAO JE ISTINU O SINU: Partnerka ga je lagala, istina je bila mnogo gora nego što je sumnjao!

S velikom ljubavlju je odgajao dečaka uveren sa je njegov.

21.01.2024 22:00

POSLE 11 GODINA SAZNAO JE ISTINU O SINU: Partnerka ga je lagala, istina je bila mnogo gora nego što je sumnjao!
shutterstock.com

Prevara je jedan od najčešćih razloga za prekid veze. Ipak, jedan mladić je rešio da pređe preko prevare i da svojoj devojci pruži još jednu šansu. 

- Ispostavilo se da mi je devojka trudna. Tek što sam joj oprostio neverstvo, pa se logično postavljalo pitanje očinstva. Rekao sam joj da uradni DNK test kada se beba rodi, kako bismo znali ko je otac, pošto ona to, očigledno, nije znala. Test je pokazao da je beba moja i ja sam ga sa velikom ljubavlju odgajao punih 11 godina. Međutim, sve što je prethodilo njegovom rođenju me je mučilo i nije mi dalo mira - započinje svoju ispovest ovaj muškarac.

shutterstock.com

Bio je ubeđen da je dečak njegov sin

Kako je objasnio, kako je dečak rastao primetio je upadljivu sličnost između deteta i muškarca sa kojim ga je partnerka prevarila, pa je odlučio da uradi još jedan test očinstva.

- Prvi DNK test je pokazao da sam ja otac, ali dečak sve više liči na čoveka sa kim je imala aferu! Sada već postaje očigledno da je slika i prilika muškarca sa kojim me je partnerka prevarila pre 12 godina. To mi noćima nije dalo mira. Morao sam da se uverim da li sam ja zaista njegov otac ili ne. Otišao sam da uradim DNK test dečaka za koji sam verovao da je moj i dočekao me je šokantan rezultat. Moje sumnje su se pokazale kao tačne. Sin za koga sam mislio svih ovih godina da je moj, zapravo to nije bio! Partnerka mi je na kraju priznala da je lažirala rezultat prvog DNK testa, pokazavši mi pogrešan kako bi me ubedila da sam ja otac deteta. Sada želim da je tužim i to sudski, ipak nijedan advokat ne prihvata moj predmet. Kažu mi da ništa neću dobiti time, a budući da sam dete podizao punih 11 godina, morao bih alimentaciju i dalje da mu plaćam. Uporan sam i želim da ta žena dobije svoje - objasnio je ovaj ogorčen muškarac, a o tome je pisao i Miror.

Foto: Shuttestock

Nije mogao da veruje kada je saznao da nije otac deteta

Komentari su odmah naišli sa raznih strana.

- Nije moguće da kaznite majku deteta, a da to ne pogodi i dete, da li ste razmišljali kako je njemu?

- Nije mi jasno kako neko može da podiže sina punih 11 godina i da ga odjednom odbaci samo zato što dete ne deli istu krv kao i on?

- Ona neće u zatvor, neće se ništa desiti, a sudija će vam reći da ste vi otac otac dečaka već 11 godina i ostaćete to, barem finansijski.

- Ja bih je samo tužio za puno starateljstvo. To bi bilo nešto što bi sudija presudio u vašu korist, sve drugo je diskutabilno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)