Ispovesti

DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO)

Linzien je na društvenim mrežama podelila svoje razočarenje, ispostavilo se da nije jedina.

17.01.2024 10:00

DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO)
Tiktok-lynzedukes

Linzien je podelila svoje neobično ljubavno iskustvo na Tik-toku. Video je izazvao veliko interesovanje, a mnogi su priznali da su se i sami našli u sličnoj situaciji. Kako je objasnila ona ništa nije nagoveštavalo da njen tadašnji dečko planira da je ostavi. On je krenuo do obližnje prodavnice da kupi pantalone, poljubio je i otišao. Sati su prolazili a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Uplašena Linzien non stop ga je zvala i slala poruke, ali odgovora nije bilo. 

- U vezi smo bili tri godine od čega smo godinu ipo dana živeli zajedno. Jednog dana mi je rekao da ide do prodavnice kako bi kupio pantalone za venčanje naših prijatelja na koje smo planirali da idemo sutradan, a koje je van grada. Rezervirali smo hotel i odgovorili potvrdno na poziv budućih mladenaca. Moj tadašnji dečko je otišao, pozdravio me poljupcem, kao da je sve u redu, uzeo moj auto jer nema svoj, i otišao. Prošlo je sat vremena, pa sat i po a ja sam se uplašila. Počela sam da razmišljam kako ga nema već dugo, ali sam mislila da mu možda treba više vremena - započela je svoju ispovest ova žena, a o njoj je pisao i San.

shutterstock.com

Poljubio ju je, kao što inače čini i otišao

Linzein nije prestajala da brine da se nešto nije desilo njenom partneru, kada je konačno dobila poruku od njega.

- Nakon otprilike dva sata od njegovog odlaska, dobila sam SMS poruku: "Žao mi je što odlazim ovako. Samo nisam želeo svađu ili dugu raspravu. Ostavio sam ti auto na parkingu tržnog centra i stavio ključeve u gepek." Kada sam ga pokušala pozvati, bio je nedostupan, a onda sam otkrila da je promenio broj telefona - završila je Tiktokerka svoju ljubavnu priču.

Dodala je da je to bilo poslednje što je čula o njemu. Takođe je otkrila da se spakovao dok je ona radila tog jutra i jednostavno je ostavio. Kada je dobila poruku, otišla je u njihovu spavaću sobu i shvatila da njegove stvari više nisu tu.

 

 

Mnogi su u komentarima delili vlastite slične šokantne situacije.

- Mojii deka i baka bili su zajedno više od 40 godina, a jednog dana deda je ispraznio njihov štedni račun i nestao na Filipine. Nije razgovarao sa nama, a onda nas je nazvala neka nepoznata devojka i rekla da je preminuo od srčanog udara.

- Sa partnerom sam bila zajedno sedam godina. Imali smo zajedničku kuću. Jednog dana je došao kući sa posla i rekao da su mu roditelji veoma bolesni i da mora da se preseli ponovno kući, inače 3 sata su bili udaljeni od nas. Ispostavilo se da je imao ljubavnicu 20 godina, pa je želeo da se preseli u njeno mesto.

- Moj bivši verenik me je poljubio ujutro, a kad sam kasnije tog dana došla kući, iselio je sve svoje stvari. Venčanje nam je bilo za dve nedelje. Sve je otkazao, a da ja nisam ništa znala. Samo sam dobila SMS poruku da nismo jedno za drugo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)